Кожени калъфки за седаклките?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
малко ?
ем само около 700 лева по-скъпо... нямам възможност за това сега дуде.. иначе много ясно че е по-добре.
ем само около 700 лева по-скъпо... нямам възможност за това сега дуде.. иначе много ясно че е по-добре.
4 8 15 16 23 42
- bavareza
- кандидат ентусиаст
-
В един от тунинг сайтовете имаше кожени калъфи, мисля че "Top speed", в махагоново ако не се лъжа
.

Уважавай това което имаш, защото утре може да го нямаш!
|`oTuH написа:малко ?
Просто искам да кажа че като материал пак е същото количество а изработката е пак като на седалките, по-скъпо е само от към труд щото имаче требе да сваля седалките и да се знимава по тех. Но чак 700лв по-скъпо това направо си е престъпление.
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
лееек оффтопик:
луди хора... лично мое мнение че и 1000 лв да ми ги дават на мен за да ми претапицират колата пак няма да се навия...
по темата - някой да ми каже предимства на тази кожа?
мога да кажа недостатъци, понеже съм карал с ест. кожа служебни:
- трябва да се поддържа редовно
- задържа миризми (!)
- лятото се лепиш на нея като поседиш
- зимата трябва да чакаш да се стопли иначе те убива от студ
та светнете незнаещия за какво си слагате кожа...
луди хора... лично мое мнение че и 1000 лв да ми ги дават на мен за да ми претапицират колата пак няма да се навия...
по темата - някой да ми каже предимства на тази кожа?
мога да кажа недостатъци, понеже съм карал с ест. кожа служебни:
- трябва да се поддържа редовно
- задържа миризми (!)
- лятото се лепиш на нея като поседиш
- зимата трябва да чакаш да се стопли иначе те убива от студ
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
t0sh написа:
За да може коженият ми задник да си се чувства гъзарски

НЕВОЛЯТА УЧИ........

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
ами хора много както и вкусове много
, на мен примерно ми е много по-комфортно в кожения салон
, наистина лятото като го напече ти се запалва задника ама затова са ми го тикнали тоя климатроник
за поддръжката и миризмите не съм съгласен аз, я кажи като разлееш сокче как ще махнеш лекето от плюша без да изпереш седалката веднага
а при кожата забърсваш с парцала и си 6, нито задържа прах нито нищо супер лесно се чисти, само 2 пъти в годината мажеш с препарат да му придадеш свеж вид и е като нов
а пък тапицерията как се протрива не е истина

SuPeR_FLY написа:ами хора много както и вкусове много, на мен примерно ми е много по-комфортно в кожения салон
, наистина лятото като го напече ти се запалва задника ама затова са ми го тикнали тоя климатроник
![]()
за поддръжката и миризмите не съм съгласен аз, я кажи като разлееш сокче как ще махнеш лекето от плюша без да изпереш седалката веднага
![]()
![]()
а при кожата забърсваш с парцала и си 6, нито задържа прах нито нищо супер лесно се чисти, само 2 пъти в годината мажеш с препарат да му придадеш свеж вид и е като нов
![]()

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
SuPeR_FLY написа:ами хора много както и вкусове много, на мен примерно ми е много по-комфортно в кожения салон
![]()
![]()
![]()
![]()
нещо не си в час.
1. лятото ти се пали задника ако е напечен ама брутално, иначе само се позалепваш в собствен сос - климатроника не ти охлажда седалките !
2. как да не задържа миризми? я си пафни 10-тина цигарки с някоя на полузатворен джам, да те питам после колко време ще вони. Да не говорим да я подържиш някъде където някой си разлял нещо си
3. за разливането си прав, предимство е което признавам. само дето разливането зависи от степента ми на сакатост, и не е предвидено като експлоатация

4. айде пробвай само 2 пъти в годината да я мажеш, особено лятото ако не ти е гаражна нонстоп, и ми кажи след колко време ще се напука да изглежда точно като земята на село след 1 месец без дъжд
5. протъркват? точно толкова колкото кожата се протърква

6. зимата ако не запалиш с дистанционно и ти е на под нулата цяла нощ, влизаш с 5 пласта дрехи и се молиш да не мине студа през тях
п.с. забравих - и има екстра 'скърцане', която на моменти МНОГО искаш да изключиш

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
t0sh написа: ...
1. Лятото ти се пали задника и от платнената тапицерия - личен опит
2. Бас ловя че плюша и там другите материи поемат миризмите при това по-надълбоко => по-бавно "измиризване"
3. Прав си за разливането не можеш да спориш.
4. Пак личен пример след 2 год. експлоатация без никакво мазане с препарат (само чиста вода) и никакви признаци за нацепвания.
5. Все си мисля че малко по-бавно се протърква кожата.
6. Зимата докато се нормализира температурата има подгряване на седалките което реагира доста бързо.
А екстрата "скърцане" се появява само ако си седнал с гол задник или с кожени дрехи.
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4