Протече ми гарнитурата на главата:(
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Протече ми гарнитурата на главата:(
Протече ми гарнитурата на главата. 92 BMW 316i E36. Посаветвайте ме какво е небходимо да се смени освен гарнитурата, може ли да се избегне шлайфане на клапани, промиване на главата. Питам зашото колата върви добре в момента и не се налага да доливам масло.
92 BMW 316i E36
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Кое ти протече на гарнитурата? Антифриз, масло? Тече или просто омазнва/овлажнява да речем? Покарай още малко така и наблюдавай нещата добре. В смисъл дали ти губи нещо си и дали маслото не се пресича (става на боза) или пък дали има мазни петна във водата.
- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38
- Мечтае да кара: Е38
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
titikaka написа:Да не говориш за гарнитурата на капака на клапаните!!!!!!!!!!! ???????
с гаранция...
- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38
- Мечтае да кара: Е38
Извинявай, обаче както описваш симптомите и че колата работи нормално , не загрява , не прави боза с маслото и водата, ...........,а между другото кой ти каза че главата ти спукана и тече масло

ахааа... Същата машина утре ще я карам в Пловдив да и правят основен ремонт ...
Ей от такъв теч сега под капака е мазало и добре че знам къде се намира чичо доктор.
Не искам да те плаша, но една гарнитура ти е около 75 лв ... няма да ти казвам другите екстри какви пари са. От скръндзава раота, сега пича кара опела на баща си за да преосмисли грешките си.
Ей от такъв теч сега под капака е мазало и добре че знам къде се намира чичо доктор.
Не искам да те плаша, но една гарнитура ти е около 75 лв ... няма да ти казвам другите екстри какви пари са. От скръндзава раота, сега пича кара опела на баща си за да преосмисли грешките си.
.
Pin2 написа:mario88: До седмица ще ти дам списък какво е правено по колата и колко пари. за сега около 2 бона ...
Дано да нямаш подобни проблеми, че си е ебао клапаните.
аз основен ремонт + блок втора употреба ми излезе по малко що се базикаш с детето
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
Re: .
Мишу написа:...аз основен ремонт + блок втора употреба ми излезе по малко що се базикаш с детето
Сервизи много, части много, майстори също са много.
То затова можеш да си намериш Е36 за 5 бона... Даже и с АГУ като бонус.
Сигурно бутала със сигменти си ги взел на разпродажба... поне се защити с някакви цени, пък аз ще ти кажа за 2 изкривени биели от воден удар, колко излезна ремонта
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2