e36 секретни болтове
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- habracadabra
- Потребител
-
- Кара: без масло
- Мечтае да кара: със масло
e36 секретни болтове
Здравейте колеги,
Вчера ми се случи следната случка:
При рутинно сваляне на едната гума установих, че болтовете са яко натегнати. Стигнах до секретния болт и като напънах самия секретен ключ (nut или как му се вика) се скъса и остана в главата на болта. За да поясня - тази част която се вкарва в секретния болт и е от единия край секрет от другия - глава на нормален болт така се скъса, че в мен остана нормалната глава на болт, а другата полвина остана в главата на секретния болт (все още намиращ се на джантата).
Джантите са алуминиеви с тесни и дълбоки канали за болтове. Има ли някой идея как да ги сваля тия секрети?
Ако можете да ми препоръчате някой гумаджия който да ги може тия неща и да работи на човешки цени ще е супер.
Поздрави!
Вчера ми се случи следната случка:
При рутинно сваляне на едната гума установих, че болтовете са яко натегнати. Стигнах до секретния болт и като напънах самия секретен ключ (nut или как му се вика) се скъса и остана в главата на болта. За да поясня - тази част която се вкарва в секретния болт и е от единия край секрет от другия - глава на нормален болт така се скъса, че в мен остана нормалната глава на болт, а другата полвина остана в главата на секретния болт (все още намиращ се на джантата).
Джантите са алуминиеви с тесни и дълбоки канали за болтове. Има ли някой идея как да ги сваля тия секрети?
Ако можете да ми препоръчате някой гумаджия който да ги може тия неща и да работи на човешки цени ще е супер.
Поздрави!
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Re: e36 секретни болтове
viewtopic.php?t=380261
Заповядай ..
пп днес и аз го играх това с превъртял секрет неоригинален - заварки, вложки ...

Заповядай ..
пп днес и аз го играх това с превъртял секрет неоригинален - заварки, вложки ...

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- habracadabra
- Потребител
-
- Кара: без масло
- Мечтае да кара: със масло
Re: e36 секретни болтове
Благодаря, колега - възползвах се от темата и си взех ново секретно ключе от дару кар. А скъсната част си я свалих сам, като пробих дупка в нея и с отверка разтиках така, че да отхлаби.
3 мнения
• Страница 1 от 1