Нужда от добър тенекиджия е36 купе...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- Haddess
- младши ентусиаст
-
- Кара: 413
- Мечтае да кара: 628CSI
Нужда от добър тенекиджия е36 купе...
Здравейте колеги, след 2-ра смяна на мотор за 1 година този път имах няколко части в повече и от колата донор реших да да изпъна малко предницата. Така се случиха нещата, че се заиграх с мерак и хъс и за пореден път останах разочарован от предния собственик на колата. След свалянето на мотора реших да измия целия кош с кореселин да излъскам всичко и да си стане като от завода. Но
открих това
рога е сменяна а боята сигурно е била на спрей защото се отми
. И започнаха мъките търкане преобразовател вюрт и боди 950.След монтажа на всичко историята с предницата пак е кривоч дори след игра с повечето детайли.
Имам нужда от съвет към кой да се обърна със стенд дозер да се види къде точно е проблема пак ли трябва да се сменя рог или да се изпъне. Още по комичното е, че и шпилките на рога идват много къси и не мога да захвана хубава буфера от дясно. Обичам си колата и искам да стане, предната ми я смачка един с едно А6 и не ми се занимава пак да свалям мотори и всичко да се сваля и качва, а вече няма и къде все пак живея в панелка .

- Haddess
- младши ентусиаст
-
- Кара: 413
- Мечтае да кара: 628CSI
- georgivar
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 328i Touring '96
Re: Нужда от добър тенекиджия е36 купе...
В сервиз Лазурит ми се хвалеха, че имат такава техника, но лично не съм ги пробвал. По принцип се водят добър сервиз та може да минеш да ги питаш кое как. Или потърси в гугъл за дозер - има доста писано по форумите.
3 мнения
• Страница 1 от 1