м50б20 проблем клима ,висок разход , играят обороти
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- kriskrustanov
- Потребител
-
- Кара: е36 320i Coupe
- Мечтае да кара: e36 M3 EVO
м50б20 проблем клима ,висок разход , играят обороти

Така като за начало мотора е М50Б20 без ванос S1 мисля че се води , април 92 г. Кара се на бензин
Проблемът е следния : На климатроника (Аналогов с врътките ) от както ми дава проблемите ( изброени по долу) постоянно светят КЛИМАТИКА , ВЪРТЕНЕТО НА ВЪЗДУХ В КУПЕТО И ПОДГРЯВАНЕТО НА ПРОЗОРЦИТЕ И ОГЛЕДАЛАТА и не мога да ги изключа не реагират , отделно че нито едно от изброените включени НЕ РАБОТИ

Когато запаля сутрин , колата не се форсира до 1.2 - 1.5 к оборота а просто си пали на 600-800 оборота . При подаване на газ на място и при потегляне държи странно високи обороти в диапазон 1200-1600 ( на празен ход и на място след галене на педала)

След разкачането на акумулатора всичко се "стабилизира " сутрин има обичайното форсиране на студен двигател ( с изключение на играещите обороти и загасването по светофарите) и така докато не се появи проблема с климата и всичко се почва от начало ....
Последна промяна kriskrustanov на 02 Юни 2015, 9:25, променена общо 1 път
- Бобито
- Потребител
-
- Кара: 318ti
- Детайли за колата: 318ti M-technik
Re: м50б20 проблем ПОМОЩ
Висок ли ти е разходът на гориво? Някои от симптомите, които описваш ми приличат на заминала ламбда сонда, можеш да я замериш, има доста информация във форума.
- kriskrustanov
- Потребител
-
- Кара: е36 320i Coupe
- Мечтае да кара: e36 M3 EVO
Разхода - ДА, висок е към 16. Интересно е че не я хваща диагностиката , ще проверя пак а за проблема с климатика не знам какво да правя
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
С такова описание въобще няма да си направя труда да го прочета. Научи се да задаваш правилно въпроси. Номерирай, форматирай, сложи ключова друма в заглавието "проблем" и "помощ" - не са такива.
4 мнения
• Страница 1 от 1