Моля помагайте

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 E53,BMW 730

Моля помагайте

Мнение от K 1 » 24 Сеп 2006, 22:19

Момчета имам голям проблем с климатроника ...става въпрос за следното ...тръгва и спира , понякога не тръгва вобще след запалването , а понякога тръгва да духа , и след като изгася после не тръгва. Сложиха ми за проба нов "таралеж" (краино стъпало ) в сервиза на БМВ в Варна но уви -пак проблем ,ходих още веднъж в сервиза и момчетата казаха че ми прави проблем буксата и като се размърда тръгва ,но за малко ,и сега пак не ще- голям проблем ми е защото както се досещате нищо не работи и нищо не се вижда защото стъклата се запотяват.Не ми се ходи пак в БМВ сервиз Варна ,моля някои които знае във Варна каде мога да отида да го оправят това ...нека помогне ...
P.S колата е 320 97г.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: МПС-та
Мечтае да кара: самолет

Мнение от turbo » 25 Сеп 2006, 3:55

Търсачка сигурно не си ползвал... Опитай! Не си споменал с кой климатроник си, но като гледам годината ще да си с дисплея, а не с врътките. Прегледай за теми, в които е описано как се сменя едно смешно кондензаторче на този модел климатроник.
Съвет: Оправи си го сам или с някой приятел, който ги чува нещата, че като ти гледам поста май-май си попаднал на пишман-майстори.
Успех! :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от K 1 » 25 Сеп 2006, 11:15

turbo написа:Търсачка сигурно не си ползвал... Опитай! Не си споменал с кой климатроник си, но като гледам годината ще да си с дисплея, а не с врътките. Прегледай за теми, в които е описано как се сменя едно смешно кондензаторче на този модел климатроник.
Съвет: Оправи си го сам или с някой приятел, който ги чува нещата, че като ти гледам поста май-май си попаднал на пишман-майстори.
Успех! :)

Приятел аз търсачка маи на 100 % съм ползвал ,ама темите които прочетох вече ги знам на изуст, а за кондензаторчето -не съм го сменял ама те и симптомите не са като за кондензатор ....просто като размърдам буксата и тръгва ,работи малко и после спира ,гледаха го за студени спойки , гледаха и кондезаторите ,ама на пак проблеми ,чудя се като да отида на накои еладжия ...( от Варна съм )

старши ентусиаст
Аватар
Кара: МПС-та
Мечтае да кара: самолет

Мнение от turbo » 25 Сеп 2006, 12:25

Колега, ако аз имах проблем като твоя щах да сменя това кондензаторче и пак посочвам, че щях да го направя сам или с някой приятел, защото не мога да вярвам на някой, който твърди, че са ОК кондензаторите. Имаше колега, тук във форума, който след мерене беше сглобил всичко и после пак разглабяне, за да смени това въшкаво кондензаторче. :roll:
Та за това и мнението ми е да се смени. Ето тема подходяща за случая, защото е показано е един от линковете как да се разглобят нещата. Ако имаш въпроси питай. Успех желая! :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от K 1 » 25 Сеп 2006, 17:00

turbo написа:Колега, ако аз имах проблем като твоя щах да сменя това кондензаторче и пак посочвам, че щях да го направя сам или с някой приятел, защото не мога да вярвам на някой, който твърди, че са ОК кондензаторите. Имаше колега, тук във форума, който след мерене беше сглобил всичко и после пак разглабяне, за да смени това въшкаво кондензаторче. :roll:
Та за това и мнението ми е да се смени. Ето тема подходяща за случая, защото е показано е един от линковете как да се разглобят нещата. Ако имаш въпроси питай. Успех желая! :yes:

Ходих при един мои приятел жичкаджия и го оправи , (таралежа ) си работи ,както и кондензатора(не съм го сменял )просто правел лош контакт буксата и като постегна малко кабелните обувки се оправиха нещата..

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 sedan

Мнение от furnata » 25 Сеп 2006, 17:46

K 1 написа:
turbo написа:Колега, ако аз имах проблем като твоя щах да сменя това кондензаторче и пак посочвам, че щях да го направя сам или с някой приятел, защото не мога да вярвам на някой, който твърди, че са ОК кондензаторите. Имаше колега, тук във форума, който след мерене беше сглобил всичко и после пак разглабяне, за да смени това въшкаво кондензаторче. :roll:

като постегна малко кабелните обувки се оправиха нещата..

Винаги съм твърдял че проблемите почват от обувките....на едни им стягат на други хлопат :mhihi: :mhihi: :mhihi:
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G30

Мнение от flober » 25 Сеп 2006, 20:30

моята имаше същият проблем и се оказаха студените споики иначе като размърдах буксата и моят от време на време се оправяше

Назад към E36