Сеене на колата
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- Ta4kata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36 и Мерцедес S КЛАСА
- Мечтае да кара: РЕТРО автомобил
Сеене на колата
Колеги, смених джантите на колата си от 15ки на 16ки с нови предни гуми 205 55 16 и задни 225 50 16 временно докато ми дойдат другия чифт. Колата бе с 195 60 15 зимни и летни гуми но газарията не спира да ме тресе и реших да се поглеза но колата не седи на пътя естествено а сее зад ницата дали след смяната на гумите ще се оправи, трябва ли да е карам на стенд . Джантите са ЕТ 47 оригинални от Е46 петолъчка и вече са прави
- GecataBMW-E46
- младши ентусиаст
-
Re: Сеене на колата
Ta4kata написа:Колеги, смених джантите на колата си от 15ки на 16ки с нови предни гуми 205 55 16 и задни 225 50 16 временно докато ми дойдат другия чифт. Колата бе с 195 60 15 зимни и летни гуми но газарията не спира да ме тресе и реших да се поглеза но колата не седи на пътя естествено а сее зад ницата дали след смяната на гумите ще се оправи, трябва ли да е карам на стенд . Джантите са ЕТ 47 оригинални от Е46 петолъчка и вече са прави
Не се филмирай всички е46-ци водят наляво надясно с по-широки гуми
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
"сеенето" на задницата няма общо с ходенето наляво-надясно
Колата ако не е е36 темата не е за тук.

Колата ако не е е36 темата не е за тук.
- Missing
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 318is '97 M44B19
- Мечтае да кара: Е30
- stormrider
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ М44Б19
- Мечтае да кара: Imperial Tie Fighter
- Детайли за колата: Стара баба с тояжка
Колегата казва ,че само джантите са от Е46. Новите гуми ако са отпред,няма как да сее предницата. Ако новите гуми са отзад,а отпред са пистарки ,става Георги леле мамале! Ако сее задницата ,тампони разбити. Горен,долен на носача. Ако е от големия тампон,трябва да е скъсан и да удря. Тампони на амортисьори?
С много любов към децата!
- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
stormrider написа:Колегата казва ,че само джантите са от Е46. Новите гуми ако са отпред,няма как да сее предницата. Ако новите гуми са отзад,а отпред са пистарки ,става Георги леле мамале! Ако сее задницата ,тампони разбити. Горен,долен на носача. Ако е от големия тампон,трябва да е скъсан и да удря. Тампони на амортисьори?
Самите амортисьори и т.н.
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- Ta4kata
- кандидат ентусиаст
-
Колата е Е36 а джантите са от Е46, тампоните са сменени декември
имам съмнение че една кселенова втулка на задно ляво колело от горната страна има лек луфт и утре ще се сменява та да видим дали ще даде отражение!
Днес поръчах и още две чисто нови гуми, та да видим от кое ще е проблема.
В събота един гумаджия ми направи баланс на предните гуми след като ми ги и качи но на менен ми се видя че не е как трябва 150 гр. ми залепи и още 15 гр. ми закачи на джантата от вътрешната страна на едната гума, утре ще ходя при друг за проверка .
имам съмнение че една кселенова втулка на задно ляво колело от горната страна има лек луфт и утре ще се сменява та да видим дали ще даде отражение!
Днес поръчах и още две чисто нови гуми, та да видим от кое ще е проблема.
В събота един гумаджия ми направи баланс на предните гуми след като ми ги и качи но на менен ми се видя че не е как трябва 150 гр. ми залепи и още 15 гр. ми закачи на джантата от вътрешната страна на едната гума, утре ще ходя при друг за проверка .
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- Ta4kata
- кандидат ентусиаст
-
Пробвах всичко и се оказва май гуми, прекално шитоки, преден размер 205 55 16 задни 225 50 16 нзм как се държът Е46-те с заводски 16 ки 

- stormrider
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ М44Б19
- Мечтае да кара: Imperial Tie Fighter
- Детайли за колата: Стара баба с тояжка
Колега ти провери ли си тампоните и смени ли ги ако има за смяна, щом реши че гумите са проблема ? Щото и аз си мислех, че гумите са ми проблема докато не смених тампоните на носачите, след което с гуми по телове съм карал отзад и не ми е мърдала. 

12 мнения
• Страница 1 от 1