Малко помощ за 318 ис
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Малко помощ за 318 ис
Колеги проблема е следния,Колата започна да е мудна до 2500 оборота,като я паля държи 700 ,и притриса. в движение започна да забива все едно няма бензин,като я оставя на тихи работи ,но като подавам газ се забъква и за 4....5 секунди,изфорсира се и пак тръгвам.След малко прави същия номер и после все едно нищо не е било.може и да си внушавам но при влажно време го прави по често.Смених свещи, дебитомер,отидох на диагностика и показа датчик разпределителен вал,смених и него и нищо.Като я паля и гася чсто в града го прави постоянно,особено след палене на топъл мотор.Помпата върти,чудя се дали регулатора за налягане или температурния датчик може да правят този проблем.Ламбда сондата също е сменена.Кабелите за свещите ги гледах на тъмно няма искри,и видимо са здрави.Последно като заби в движение не си мръднах крака от газта,и след секунда колата се изстреля все едно нищо не е било.Моля за вашето мнение.
- clarcky
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 e36 328i Тouring
- Мечтае да кара: e36 ///M3
Re: Малко помощ за 318 ис
Като смени датчика на разпределителния вал изтриха ли ти грешката? Аз бях с подобни симптоми и беше от него,след смяна и повторна диагностика всичко е ок.Поздрави!
Ами предполагам че са я изтрили,колата я оставих два дни при майстора който е съвестен и разбира много от марката.
- KrasiCveti
- Потребител
-
- Кара: 740 i
КАто отидеш на майстор те гледакато донор за бъбреци... виж си бензиновият филтър, той е метален. Сложи едн добавка в бензина и не се занимавай с глупости. Аз го имах същия проблем... 

Горивния филтър е на 6 хиляди,а майстора е уважаван човек от форума,даже ме досрамя колко пари ми поиска.Утре ще сменя температурен датчик,да знам поне че е нов.
Днес и отделих доста време в каране,и открих че проблема го има само след палене.Без значение дали е топла или студена,като я запаля почва да се дави,и при подаване на газ гърми в ауспуха,след като погърми и потресе малко се оправя и до следващото гасене върви,не много прилично но върви.
- Vaio E30
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 комби
- stormrider
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ М44Б19
- Мечтае да кара: Imperial Tie Fighter
- Детайли за колата: Стара баба с тояжка
Смени ламбда сондата с нова и ще се учудиш колата как работи! Ако си с М44 имам чисто нова.
С много любов към децата!
8 мнения
• Страница 1 от 1