Счупена брава - как да отворя вратата?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- denises26
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 728
- Мечтае да кара: Алпина
Счупена брава - как да отворя вратата?
Здравейте, колеги. Вчера съвсем изневиделица, вратата спря да се отваря, както отвътре така и отвън. Разглобих днес кората, и всичко си е закачено, всички лостчета си се движат, когато движа външната или вътрешната дръжка, съответно дръжките са ок. Ценралното си работи, когато заключа вратата и дръпна дръжката отвътре, вратата се отключва както трябва, но при повторно дърпане не се отваря. Ясно ми, е че проблема е в бравата и по-точно не може да се освободи палчето за да се отвори вратата. Някой има ли идея как да я отворя, че е малко кофти да влизам през пасажерската врата. 

- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
Re: Счупена брава - как да отворя вратата?
Пробвай горното палче дето е номер 12 в схемата да го отключиш и заключиш 7-8 пъти. Накрая го остави отворено и пробвай да отвориш вратата.

- denises26
- кандидат ентусиаст
-
Така не стана колега. Срещу 20лв един ключар ми я отвори и след това си смених машинката. 

denises26 написа:Така не стана колега. Срещу 20лв един ключар ми я отвори и след това си смених машинката.
А ключарът забеляза ли какво прави? Че това би било полезно за инфо на колегите с предстоящи проблеми от това естество.
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
колкото неговата дадена дума.
- denises26
- кандидат ентусиаст
-
И на мен ми се искаше да напиша, но не успях да видя какво точно прави. Отне му време обаче, добре, че бях свалил кората иначе каза, че цената щяла да е 2на. 

5 мнения
• Страница 1 от 1