Компресора включва и изключва

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Компресора включва и изключва

Мнение от Prichar » 02 Яну 2015, 0:39

Първо да ви пожелая колеги честита нова година.Искам да се извиня ако има друга такава тема но неможах да намеря нищо затова пиша нова тема.Имам проблем с компресора на климатика на моето БМВ е36 320i.м50б20 без ванос.Та проблема е следния.Без да съм натиснал копчето(снежинката) компресора се включва и изклюва сам през интервал от 20 секунди незнам защо.Проверих релета бушони всичко изглежда нормално.Моля за вашата помощ.Климатроника е този с врътките.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 525d

Re: Компресора включва и изключва

Мнение от black hawk » 02 Яну 2015, 16:13

Случайно да си включил циркулирането на въздуха в купето? (Копчето със стрелките в кръг) На моето е34 като включа циркулацията и отвреме на време пуска компресора впоследствие разбрах, че си е нормално.

ентусиаст
Аватар
Кара: 97' E36 m43b18 sedan
Мечтае да кара: E34

Мнение от svilgg » 04 Яну 2015, 0:58

Prichar написа:Първо да ви пожелая колеги честита нова година.Искам да се извиня ако има друга такава тема но неможах да намеря нищо затова пиша нова тема.Имам проблем с компресора на климатика на моето БМВ е36 320i.м50б20 без ванос.Та проблема е следния.Без да съм натиснал копчето(снежинката) компресора се включва и изклюва сам през интервал от 20 секунди незнам защо.Проверих релета бушони всичко изглежда нормално.Моля за вашата помощ.Климатроника е този с врътките.

дигитален климатроник или обикновен с врътките?
Изображение
Изображение
АЗ ЖИВЕЯ ТУК :kuku:

Потребител
Аватар

Мнение от Prichar » 04 Яну 2015, 1:30

black hawk написа:Случайно да си включил циркулирането на въздуха в купето? (Копчето със стрелките в кръг) На моето е34 като включа циркулацията и отвреме на време пуска компресора впоследствие разбрах, че си е нормално.

Не съм сигурен но мисля че не съм пускал циркулацията на въздуха

svilgg написа:
Prichar написа:Първо да ви пожелая колеги честита нова година.Искам да се извиня ако има друга такава тема но неможах да намеря нищо затова пиша нова тема.Имам проблем с компресора на климатика на моето БМВ е36 320i.м50б20 без ванос.Та проблема е следния.Без да съм натиснал копчето(снежинката) компресора се включва и изклюва сам през интервал от 20 секунди незнам защо.Проверих релета бушони всичко изглежда нормално.Моля за вашата помощ.Климатроника е този с врътките.

дигитален климатроник или обикновен с врътките?

С врътките е

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 05 Яну 2015, 10:41

На купето имах такъв проблем, защото вдигаше твърде високо налягане след препълване с фреон от пишман майстор.
Never mistake motion for action...

Назад към E36