Компресора включва и изключва
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Компресора включва и изключва
Първо да ви пожелая колеги честита нова година.Искам да се извиня ако има друга такава тема но неможах да намеря нищо затова пиша нова тема.Имам проблем с компресора на климатика на моето БМВ е36 320i.м50б20 без ванос.Та проблема е следния.Без да съм натиснал копчето(снежинката) компресора се включва и изклюва сам през интервал от 20 секунди незнам защо.Проверих релета бушони всичко изглежда нормално.Моля за вашата помощ.Климатроника е този с врътките.
- black hawk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525d
Re: Компресора включва и изключва
Случайно да си включил циркулирането на въздуха в купето? (Копчето със стрелките в кръг) На моето е34 като включа циркулацията и отвреме на време пуска компресора впоследствие разбрах, че си е нормално.
- svilgg
- ентусиаст
-
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34
Prichar написа:Първо да ви пожелая колеги честита нова година.Искам да се извиня ако има друга такава тема но неможах да намеря нищо затова пиша нова тема.Имам проблем с компресора на климатика на моето БМВ е36 320i.м50б20 без ванос.Та проблема е следния.Без да съм натиснал копчето(снежинката) компресора се включва и изклюва сам през интервал от 20 секунди незнам защо.Проверих релета бушони всичко изглежда нормално.Моля за вашата помощ.Климатроника е този с врътките.
дигитален климатроник или обикновен с врътките?
black hawk написа:Случайно да си включил циркулирането на въздуха в купето? (Копчето със стрелките в кръг) На моето е34 като включа циркулацията и отвреме на време пуска компресора впоследствие разбрах, че си е нормално.
Не съм сигурен но мисля че не съм пускал циркулацията на въздуха
svilgg написа:Prichar написа:Първо да ви пожелая колеги честита нова година.Искам да се извиня ако има друга такава тема но неможах да намеря нищо затова пиша нова тема.Имам проблем с компресора на климатика на моето БМВ е36 320i.м50б20 без ванос.Та проблема е следния.Без да съм натиснал копчето(снежинката) компресора се включва и изклюва сам през интервал от 20 секунди незнам защо.Проверих релета бушони всичко изглежда нормално.Моля за вашата помощ.Климатроника е този с врътките.
дигитален климатроник или обикновен с врътките?
С врътките е
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
На купето имах такъв проблем, защото вдигаше твърде високо налягане след препълване с фреон от пишман майстор.
Never mistake motion for action...
5 мнения
• Страница 1 от 1