Za ambreajnia disk i verijnia remuk
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Za ambreajnia disk i verijnia remuk
Dobur den na vsicki fenove na E36 bih iskal da vi popitam kak se razbira koga triabva da se smeni abreajnia disk i verijnia remuk. Dali ima nacini za proverki i kakvi sa te Mnogo vi blagodaria za vachite otgovori...problema mi e kato dam zadna, kolata pocva da sece i tresse toest izklucva malko ili mnogo ot skorost nechto takova ...triabva da dam naistina gaz za da ne go pravi..a kato se parkirvach vuobchte ne e udobno

BMW si e nai gotinata marka ...
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Re: Za ambreajnia disk i verijnia remuk
imirdalf написа:Dobur den na vsicki fenove na E36 bih iskal da vi popitam kak se razbira koga triabva da se smeni abreajnia disk i verijnia remuk. Dali ima nacini za proverki i kakvi sa te Mnogo vi blagodaria za vachite otgovori...problema mi e kato dam zadna, kolata pocva da sece i tresse toest izklucva malko ili mnogo ot skorost nechto takova ...triabva da dam naistina gaz za da ne go pravi..a kato se parkirvach vuobchte ne e udobno![]()
![]()
Здравей зна4и за това тресене и на мен ми го правеше , вероятно има6 шчупена пружина една или няколко пружини на феродовия диск, най добре е да си смени6 целия съединител комплект мога да ти го уредя с отстъпка 220лв имам и добри майстори моя го смениха преди 2 месеца и ми зеха 70 лв за работа имат си подемник и така за около 3 часа си готов

По въпроса за веригата : Моя двигател е над 200 000 км и има6е едно тракане но то се дължи на успокителя на веригата трябва да се смени,oт Дару кар си земи оригинален цената е 75 лв!
Ами това е надявам се да съм ти бил полезен и успех ако ре6иш за съединителя звънни ми 0887919996 Иво
Последна промяна ludiagsm на 07 Авг 2003, 1:42, променена общо 1 път
- KUPETO
- кандидат ентусиаст
-
Може и да е лагера на първичният вал към кутията
като стои на място колата като пуснеш съединителя почвали да трака нещо около кутичта( звука е специфичен)

като стои на място колата като пуснеш съединителя почвали да трака нещо около кутичта( звука е специфичен)

Пътят към АДА е обсипан с добри намерения!
Blagodaria vi....
Mnogo vi blagodaria za suvetite...Smiatam ce chte triabva da smeniam suedinitel i chte vidia possle dali ima rezultat
Chte vi durja v tecenie Doskoro...

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Re: Blagodaria vi....
imirdalf написа:Mnogo vi blagodaria za suvetite...Smiatam ce chte triabva da smeniam suedinitel i chte vidia possle dali ima rezultat![]()
Chte vi durja v tecenie Doskoro...
пробва ли вече
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
imirdalf пиши на кирилица ако обичаш.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
Sorry no niamam kirilica na moiata klaviatura taka ce za kirilica pissane sum otdavna zabravil... Inace ochte ne sum hodil za smiana na ambriaja LUDIAGSM ochte vednuj ti blagodaria za suvetite...sega mi e svetnal Inspectiona za massloto i triabva da go smeniam a i vakanciata otne dosta ot budjeta
taka ce smianata chte e kum septemvri no chte te durja v tecenie . Bih iskal da te popitam tui kato karach suchtoto kupe kato moeto imach li niakoi interessni sitove za popravki i tnt...Thank u

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
imirdalf написа:Sorry no niamam kirilica na moiata klaviatura taka ce za kirilica pissane sum otdavna zabravil... Inace ochte ne sum hodil za smiana na ambriaja LUDIAGSM ochte vednuj ti blagodaria za suvetite...sega mi e svetnal Inspectiona za massloto i triabva da go smeniam a i vakanciata otne dosta ot budjeta![]()
taka ce smianata chte e kum septemvri no chte te durja v tecenie . Bih iskal da te popitam tui kato karach suchtoto kupe kato moeto imach li niakoi interessni sitove za popravki i tnt...Thank u
ами трябва да 4ете6 из форума за поправките, ина4е за кирилицата си инсталирай flex type ще можеш да пишеш на бг докато натискаш латинските букви, аз съм така отна4ало е малко трудно, но после се свиква

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Също така можеш да използваш ОН Лайн кирилизатора КРЕДОР който можеш да намериш горе до полето "заглавие"

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- batDancho
- младши ентусиаст
-
Ако нямаш flextype, кажи какъв ти е Windows - a да ти го пратя.
Трябва по някакъв начин да си решиш проблема с кирилицата, защото за никого досега не се прави изключение - пишеш на методиевица и играе рендето после.
Ако имаш проблем - ЛС или на мейла.
Трябва по някакъв начин да си решиш проблема с кирилицата, защото за никого досега не се прави изключение - пишеш на методиевица и играе рендето после.
Ако имаш проблем - ЛС или на мейла.
imirdalf написа:Emi Merci za preduprejdenieto no problema mi e ce kato kaca tozi Flextype, celia wun98se mi stava na BG ezik i stava mechavica ogromna ako imate programka koiato da deistva bez da pravi podobni nechta chte sum suglassen da picha na kirilicataaaaaaaaaaaaaaa...
и на най-големия си връг не бих препоръчал да си инсталира примера за нехайството на програмистите наречен Флекстайп!!!
ако искаш да кирилизираш системата си лесно и безпроблемно, прочети как става това на http://free.hit.bg/injinera
"Око за око, и скоро целият свят ще бъде сляп." - Махатма Ганди
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
За веригата и съединителя
Здравейте, и аз имам подобен проблем със съединителя като включа задна още откакто взех колата. Порових се и във всички специализирани издания това го дават като един от честите и по-скоро дразнещи
, отколкото опасни дефекти на Е36 (както и конденза във фаровете). Засега няма други проблеми, освен придърпването на заден ход, а я карам така доста време. Тъкмо се наканих да го правя и се разхлопа съединителя на перката за охлаждане, та сега имам друг приоритет. Дано да съм бил полезен! 

Never mistake motion for action...
лион с кондензациата на фаровете е по скоро заштото е имала удар отпред аз и оште един приател биахме с съмтиа проблем. Ште триабва да го свалиш и да го облепиш отстрани и по вкуплонка за лампите с силикон... Иначе за амбриажа маи е заз смиана при мен беше така и като го смених станах нов....
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2