Проблем с вентилацията ...

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: М43Б18
Мечтае да кара: G-Power

Проблем с вентилацията ...

Мнение от mirk0oo » 14 Окт 2014, 21:37

Здравейте колеги.Прочетох какво ли не във форума но никъде не срещнах същия проблем като моя,може и аз да съм пропуснал някоя темо и затова реших да ви попитам в нова тема.Проблема с парното ми е че вентилацията се включва когато си поиска,понякога работи понякога не.Проблема идва с пускането .. тръгне ли сама не спира но докато тръгне да духа какъвто и да е въздух понякога е много чакане,понякога тръгва след 5 мин а понякога със самото пускане на парното/климатика.Колата е е36-ца М43б18.
забравих да кажа също че парното работи на всички степени,просто проблема е да тръгне да духа какъвто и да е въздух.

костинбродчанин
Аватар
Кара: е60 530д
Мечтае да кара: М3 Компакт
Детайли за колата: Няма много...

Re: Проблем с вентилацията ...

Мнение от vladi_a_i » 16 Окт 2014, 13:35

mirk0oo написа:Здравейте колеги.Прочетох какво ли не във форума но никъде не срещнах същия проблем като моя,може и аз да съм пропуснал някоя темо и затова реших да ви попитам в нова тема.Проблема с парното ми е че вентилацията се включва когато си поиска,понякога работи понякога не.Проблема идва с пускането .. тръгне ли сама не спира но докато тръгне да духа какъвто и да е въздух понякога е много чакане,понякога тръгва след 5 мин а понякога със самото пускане на парното/климатика.Колата е е36-ца М43б18.
забравих да кажа също че парното работи на всички степени,просто проблема е да тръгне да духа какъвто и да е въздух.

Нещо става може би с моторчето :dunno:
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ

Назад към E36