водичка в купето

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

водичка в купето

Мнение от rplamen » 28 Авг 2006, 22:12

Здравейте.Днес във Варна валя проливен дъжд(половината кола направо плуваше).Една вълничка ми заля капака.Тя колата дето изгасна нормално при такава вода.Обаче искам да ви питам откъде евентуално може да влезе вода в купето(отзад в краката на пасажерите) при тези обстоятелства.От вратите не е,дъното е здраво.Под предните седалки има отвори който си мисля че са за парното,въпреки че са на по-високо място от дъната там също имаше вода.Имали дупки за отичане на вода по дъното?

Потребител
Аватар

Мнение от juiloo_cazar » 28 Авг 2006, 22:38

Брато от парното е 80%.Аз така прекалих с миенето(3Часа) и ефекта беше сигорно кам 8-10литра,доста неприятно тамън си бях изпрал мокета и стана кочина,и аз се чудя как да я спра тая вода.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 29 Авг 2006, 8:43

Пичове, вижте ТАЗИ ТЕМА.
А и ако се поразтърсите из форума, ще намерите още доста подобни теми,
който ще са ви полезни.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F11

Мнение от valeto » 31 Авг 2006, 22:50

скоро се наводнявах и аз и махнах всичко за да изсъхне:) Та значи,отдолу на купето има 4 заводски тапи за оттичане които се виждат като погледнеш под колата!Освен това има отвор при педалите който също е запушен по принцип!Вода може да ти влезе и през скоростите,ако си затънал повече де :)

кандидат ентусиаст
Аватар

...........

Мнение от rplamen » 31 Авг 2006, 23:55

Само от там ще да е.Пък и то беше много здрава вода все пак колата не е амфибия.

Назад към E36