ЕКУ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- panci
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E34иE36
- Мечтае да кара: 740D
- Детайли за колата: Е34 525tds 92г. и Е36 320i 24v. 92г.
ЕКУ
пробвал ли е някои да налага др.модул от др модел кола? и дали става? трябва да наложа спешно за да вида дали тои ми прави мизерия и ми дава грешна инфо.тук мн мн м50 няма и никои не познавам
мн лошо и незнам ако взема от някоя м-ка или някоя др. от 318ка мисля че няма да стане???

- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Няма да стане, ако не е от М50Б20 компа...
Не съм много сигурен дали, ако разликата е само в марката на ЕКУ-то, няма да мине номерът... Понеже има М50 със Сименс и с Бош. Обаче мисля, че Сименсът е със секвенциална инжекция, а Бош е със 3 на 3... май...
Някой, ако има повече "вътрешна" информация нека да каже, а ти Панци дай си номера на ЕКУ-то, че да видим дали има някой тук с такъв.
Твоята няма ли режим, в който да върви горе-долу сносно или на случаен принцип ти прави мизерията. Идеята ми е дали ще има шанс да си дойдеш с бегачката, ако си планирал прибиране насам скоро де.

Не съм много сигурен дали, ако разликата е само в марката на ЕКУ-то, няма да мине номерът... Понеже има М50 със Сименс и с Бош. Обаче мисля, че Сименсът е със секвенциална инжекция, а Бош е със 3 на 3... май...
Някой, ако има повече "вътрешна" информация нека да каже, а ти Панци дай си номера на ЕКУ-то, че да видим дали има някой тук с такъв.
Твоята няма ли режим, в който да върви горе-долу сносно или на случаен принцип ти прави мизерията. Идеята ми е дали ще има шанс да си дойдеш с бегачката, ако си планирал прибиране насам скоро де.

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
402 и 403 на Бош са заменяеми.Но ако искаш да сложиш ЕКУ от кола
без ВАНОС на кола със,няма да стане.Обратното също.
без ВАНОС на кола със,няма да стане.Обратното също.
- panci
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E34иE36
- Мечтае да кара: 740D
- Детайли за колата: Е34 525tds 92г. и Е36 320i 24v. 92г.
ясно.за прибиране е немислимо
колата ходи но се мачи и не става.ще се мача тук да направа нещо или един да ми прати от бг това е наи разумно не не сам 100% сигорен че ми е модула! предполагасе че ми дава грешка на 1 цил и хем не се вазпламенява хем фука повече и цапа
номера заваршва на 402 и е бош, без ванос. незнам сас м-ка дали може да стане нещо? благодаря

- turbo
- старши ентусиаст
-
turbo написа:http://cgi.ebay.de/BMW-E34-E36-2-0-2-5-24V-M50-Motronic-Steuergeraet-DME_W0QQitemZ300021107214QQihZ020QQcategoryZ61528QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
Отнасяй го!
Само, дет това ЕКУ е за М50Б25 (било е на е34, 525i, 05/1992

в стойностите в управляващата програма. При този случай, ако номерата на чиповете
(софт-а) съвпадат (предполагам, че ще е така), може да се заменят и управлението ще е
коректно.
turbo написа:Понеже има М50 със Сименс и с Бош. Обаче мисля, че Сименсът е със секвенциална инжекция, а Бош е със 3 на 3... май...
Сименс-система за управление на М50 без Ванос няма. Бош-системата също е с "Vollsequentielle
Einspritzung" (М3.1 излиза преди Сименс с този начин на впръскване).

Driver's Racing Team
- turbo
- старши ентусиаст
-
Колегата каза, че неговия завършва на 402 и Драйвъра също споменава за 402, както и за 403. Никъде не се споменава, че е бил на 525 този ДМЕ.
А за 325 гледам, че са пуснали този:
http://cgi.ebay.de/Motersteuergeraet-DM ... dZViewItem
... завършва на 413...
Панци да каже дали целия номер си съвпада и ако е така да го дърпа този и да го слага на бегачката, че дано да се оправи!!!
А за 325 гледам, че са пуснали този:
http://cgi.ebay.de/Motersteuergeraet-DM ... dZViewItem
... завършва на 413...
Панци да каже дали целия номер си съвпада и ако е така да го дърпа този и да го слага на бегачката, че дано да се оправи!!!
8 мнения
• Страница 1 от 1