Проблем с малкия борд
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- stanced_out
- Потребител
-
- Кара: 318 tds touring
- Мечтае да кара: X5
Проблем с малкия борд
Здравейте колеги,
преди известно време направих конверсия от часовник към малък борд в 318тдс ( ако има значение)Всичко супер, отначало карах известно време без датчик за външната температура но часовника и датата си показваха и не съм имал проблем.Сложих датчик и сичко ток и жица, но от 2 месеца насам борда почна да забива.Сутрин като се кача в колата и той ни говор ни картина.Като го рестартирам ( вада буксата и пак я слагам) и са оправа.Купих си още един борд и с него същата работа.Не го прави регулярно, може 2-3 седмици да изкара преди да забие.Взех от един познат неговия борд и той така прави.Някви идеи от какво се получава?Махнах датчика на температурата да не би от него да е ама пак забива.
преди известно време направих конверсия от часовник към малък борд в 318тдс ( ако има значение)Всичко супер, отначало карах известно време без датчик за външната температура но часовника и датата си показваха и не съм имал проблем.Сложих датчик и сичко ток и жица, но от 2 месеца насам борда почна да забива.Сутрин като се кача в колата и той ни говор ни картина.Като го рестартирам ( вада буксата и пак я слагам) и са оправа.Купих си още един борд и с него същата работа.Не го прави регулярно, може 2-3 седмици да изкара преди да забие.Взех от един познат неговия борд и той така прави.Някви идеи от какво се получава?Махнах датчика на температурата да не би от него да е ама пак забива.
- denises26
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 728
- Мечтае да кара: Алпина
Re: Проблем с малкия борд
Случайно ксенон да нямаш?
- stanced_out
- Потребител
-
Имам, китаец.
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
при мен има cходен проблем, какво общо има ксенона като е на отделен бушон?
Какъв е проблема от ксенона?Аз също минах от часовник към малък борд и съм с китайски ксенон,но проблеми не съм имал.
- stanced_out
- Потребител
-
Ще пробвам и без ксенона, но защо да е от него проблема.Ако има начин да се оправи без да се маха ксенона дайте някви предложения.
- ShibinG
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39tdsA "97
- Мечтае да кара: c63amg
и аз имах същият проблем с китайския ксенон , смених едната баласта и се оправи 99% проблема е от ксенона
6>4
- raptorxbg
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше BMW E36 318tds Touring
- Мечтае да кара: BMW E26
- Детайли за колата: Бавно комби с черни облаци
И аз имах такъв проблем, смених борда без да пипам ксенона и с новия няма проблеми.
- stanced_out
- Потребител
-
raptorxbg написа:И аз имах такъв проблем, смених борда без да пипам ксенона и с новия няма проблеми.
Ок, ама аз вече 3 съм пробвал аз имам 2 и на един познат на който 100 процента си работи.От днес съм без ксенон и ще видим как ще е.
10 мнения
• Страница 1 от 1