Капаци в багажника е36 туринг

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: 318 tds touring
Мечтае да кара: X5

Капаци в багажника е36 туринг

Мнение от stanced_out » 19 Авг 2014, 21:25

Здравейте колеги,
става на въпрос за капаците или жабките или де да знам как се наричат отзад в багажника на е36 туринг.При мен самите капаци ги има, но не можеха да се затварят още от както купих колата.Има някъв проблем и според мен липсва някоя част от механизма който ги държи затворени.Молбата ми е ако някой може да ми снима или вече има снимки на самия механизъм да видя кое ми липсва.Да знам всичките кори в багажника ли да търся или само този механизъм ще мога да си купя.Благодаря предварително.

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)

Re: Капаци в багажника е36 туринг

Мнение от red_bull92 » 19 Авг 2014, 23:36

Колега, защо не качиш снимки и на твоя механизъм и някой с комби ще ти каже какво ти липсва. :yes:
Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше BMW E36 318tds Touring
Мечтае да кара: BMW E26
Детайли за колата: Бавно комби с черни облаци

Мнение от raptorxbg » 20 Авг 2014, 11:59

Колега отиди и свали пластмасата която е под страничния прозорец на багажника и я погледни отвътре. Системата е проста, нещо като пластмасово рамо с кръгла пружина в средата и от горната страна като натиснеш бутона рамото се завърта, долния му край се вдига нагоре и отваря капака. Въпросното рамо се закрепва към голямата пластмаса със щипки и при мен те се бяха откачили, рамото беше изпаднало и някой "акълия" вместо да го щракне обратно беше набил рапитки. Та така едното се оправи лесно без да се налага да купувам нищо. За съжаление от другата страна същия майстор е изхвърлил въпросното рамо, обиколих по моргите но навсякъде ми казаха, че трябва да купя цялата пластмаса под прозореца към която е закачено рамото + капака и за момента се отказах да го оправям. Свали го и пиши дали и при теб рамото е откачено и ако го няма ще разглобя моята и ще ти покажа снимка на механизма.

Потребител
Аватар
Кара: 318 tds touring
Мечтае да кара: X5

Мнение от stanced_out » 21 Авг 2014, 21:05

raptorxbg написа:Колега отиди и свали пластмасата която е под страничния прозорец на багажника и я погледни отвътре. Системата е проста, нещо като пластмасово рамо с кръгла пружина в средата и от горната страна като натиснеш бутона рамото се завърта, долния му край се вдига нагоре и отваря капака. Въпросното рамо се закрепва към голямата пластмаса със щипки и при мен те се бяха откачили, рамото беше изпаднало и някой "акълия" вместо да го щракне обратно беше набил рапитки. Та така едното се оправи лесно без да се налага да купувам нищо. За съжаление от другата страна същия майстор е изхвърлил въпросното рамо, обиколих по моргите но навсякъде ми казаха, че трябва да купя цялата пластмаса под прозореца към която е закачено рамото + капака и за момента се отказах да го оправям. Свали го и пиши дали и при теб рамото е откачено и ако го няма ще разглобя моята и ще ти покажа снимка на механизма.

Да, за съжаление при мен това рамо липсва.Явно ще си купувам целите пластмаси.Благодаря за отговорите.

Назад към E36