Не пали на бензин БМВ Е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Не пали на бензин БМВ Е36
Здравейте колеги, автомобилът ми БМВ Е36 316 направи ми проблем с паленето. Бях я карал и след като я угасих и след това реших да я запаля не искаше да пали на бензин и на газ срещнах човек на пътя който ми каза че може да ми прави проблем релето за дюзите и клапана той го свърза директно и запали само на газ на бензин отново не искаше. След това като спрях да заредя не успя да запали повече нито на газ нито на бензин. Оставих я някъде около 2-3 часа и реших да пробвам дали ще запали отново запали на газ но на бензин не иска да пали, нито като карам на газ не мога да я прехвърля на бензин. Бензиновата помпа я проверявах работи но като я закача с нейните букси не работи оглеждах бушоните кабелите стори ми се че няма проблем реших да пробвам дали ще запали завъртях веднъж не стана завъртях втори път и запали на бензин. През целия ден я карах на бензин гасих палих без проблем. На другата сутрин отново не запали на бензин и от тогава на бензин нито пали нито върви единствено на газ. Бензиновата помпа като дам на контакт не се чува да работи а преди това се чуваше като беше всичко нормално.Свързах я към акумулатора и проработи . Не знам на какво се дължи това .
- red_bull92
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)
Re: Не пали на бензин БМВ Е36
Ходи до някоя морга и пробвай с друго реле, може проблемът да е в него, също така замери всички бушони с мултицед.
Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
- bigfinger
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 316i E46 N42B18
Смени си бензиновата помпа колега !
Няма ненаказано добро!!!! Китайска поговорка.
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Когато не иска да ти запали на бензин , вдигни задната седалка и с нещо дървено или с гумен чук , почукни (средно силно ) в/у помпата (понякога трябва и по силен удар) , ако след това запали , значи проблема ти е в бензиновата помпа ... Този "метод" не винаги е показателен , особено ако помпата е напълно заминала , но пък ако нещата се случат по описаната схема, то няма грешка в диагнозата ....
4 мнения
• Страница 1 от 1