капа4ки за халогени

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: баба си да му прави мекици

капа4ки за халогени

Мнение от tonito » 19 Авг 2006, 13:44

някои да знае откъде могат да се купят капа4ки за халогени 4е ги свиха халогените сно6ти :evil: ако някои има изли6ни да свирка,4ерни ми трябват :help:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Re: капа4ки за халогени

Мнение от t0sh » 20 Авг 2006, 12:51

tonito написа:някои да знае откъде могат да се купят капа4ки за халогени 4е ги свиха халогените сно6ти :evil: ако някои има изли6ни да свирка,4ерни ми трябват :help:

баси идиотщината, не ти ли бяхя маркирани или вече крадат всичко :paranoid:
кофти :/

а и сори за оффтопика но къде си държиш колата? или поне снощи .. да знаеме къде крадат халогени да не яоставяме там дори замалко ;)

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Re: капа4ки за халогени

Мнение от ///MapTo » 20 Авг 2006, 21:01

t0sh написа:баси идиотщината, не ти ли бяхя маркирани или вече крадат всичко :paranoid:
кофти :/

незнам доколко си наясно,но застрахователите не плащат халогени и огледала,тъй като те могат да се свалят лесно и от собственика..евнтуално,ако са счупени стъклата им биха ти ги платили ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 21 Авг 2006, 12:56

това го знам че се заяждат че може да си си ги свалил ти. Аз имах предвид че са маркирани и на теория е рисково да си купува/слага човек такива тъй като незнам начин да се маха маркировката... а и по центъра в София си я оставам по улиците, около попа примерно или пред заведението - би ме учудило някой за 2 часа да вземе да ми сваля халогени фарове и т.н. :?:

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 21 Авг 2006, 20:30

Lok-Tar!

Те ги свалят за 2мин сигурно. С отвертката цък цък аре...
Един си ги беше нитовал ли и аз не знам к'во и му беха отрезали бронята около стойките и ги взели с все нея.
Изображение
Изяж бобър - спаси дърво!

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 21 Авг 2006, 21:25

t0sh написа:това го знам че се заяждат че може да си си ги свалил ти. Аз имах предвид че са маркирани и на теория е рисково да си купува/слага човек такива тъй като незнам начин да се маха маркировката... а и по центъра в София си я оставам по улиците, около попа примерно или пред заведението - би ме учудило някой за 2 часа да вземе да ми сваля халогени фарове и т.н. :?:

би те очудило ама на мене точно пред софияленд на обяд ми свалиха огледалта :evil: а ме е нямало 2-3 часа

Назад към E36