въпрос за ключ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- BMWIKTOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E53 3.0i,Mini cooper S JCW
- Мечтае да кара: E30 M5 :)
въпрос за ключ
Колко струва да ми направят дубликат на ключа на е36цата най обикновенн!? 

"Знаещия не се нуждае от обяснение!
За незнаещия нещета са невъзможни!!!"
За незнаещия нещета са невъзможни!!!"
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
- vankata™
- младши ентусиаст
-
Re: въпрос за ключ
BMWIKTOR написа:Колко струва да ми направят дубликат на ключа на е36цата най обикновенн!?
Можеш да си поръчаш оригинален ключ от Германия от Дару Кар!Един приятел си взе, цената е 57 лв. Мисля, че е перфектна цена, горя за ключ с осметлението, без осветлението беше още по евтин !!!
::: vankata™ :::
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
би трябвало да имаш чип в ключа, което значи че обикновен няма да ти пали колата...
аз да си кажа защото 'обикновен' не ми става ясно дали имаш предвид 'без чип', и да не стават грешки
аз да си кажа защото 'обикновен' не ми става ясно дали имаш предвид 'без чип', и да не стават грешки

- KickingKing
- ентусиаст
-
Lok-Tar Ogar!
С това не съм съгласен с теб. До сега е36 с чип не съм виждал. Мойте ключове са като на лада едва ли не
t0sh написа:би трябвало да имаш чип в ключа, което значи че обикновен няма да ти пали колата...
С това не съм съгласен с теб. До сега е36 с чип не съм виждал. Мойте ключове са като на лада едва ли не

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Да бе верно я някой да каже има ли Е-36 фабрично с чип в ключа
А обикновенния си ключ е както казах 15 лв даже за Е-34 питах веднъж в София на бул.Шипченски проход и ми казаха за 10 лв 

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
еми на мен ми направиха за 10лв,проблема при мен е имам само едно дистанционно на оригиналната аларма а друго немога да си намеря....
моя ключ има лампи4ка и батериика,но не и 4ип..аз нз да имат 4ип тези ключове...е по новите може но то4но е36 92г надали 6те се намери
моя ключ има лампи4ка и батериика,но не и 4ип..аз нз да имат 4ип тези ключове...е по новите може но то4но е36 92г надали 6те се намери

- vankata™
- младши ентусиаст
-
Разбира се че има Е36 с чип в ключа, мисля че всички след 95 година са с чип!Моята е 96 година и съм с чип!
А обикновените ключове са на по възрастните коли, предполагам че тези от вас които са с обикновени ключове са притежатели на Е36-ци произведени преди 95 година !!!
А обикновените ключове са на по възрастните коли, предполагам че тези от вас които са с обикновени ключове са притежатели на Е36-ци произведени преди 95 година !!!
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
На мене най-обикновен ключар ми направи копие на ключа за 7 лв. че и с халка. Почти година вече карам с него.
Само за стЪКМистиката.
Само за стЪКМистиката.

---
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Като ходих да ми правят дубликат на моя, казаха, че не могат... или по-точно могат, но няма да пали с него... щото моят имал чип...
в последствие един друг ми каза, че нямало проблеми да ми направи ключ, който да пали... ама така и не отидох да си направя...л
в последствие един друг ми каза, че нямало проблеми да ми направи ключ, който да пали... ама така и не отидох да си направя...л
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- Biggy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 3.0d '13
- Мечтае да кара: М-power
До колкото знам повечето автомобили след 96г. са с вграден чип в кюча. От ключар го знам, искаше 80лв за ключ на Ситроен саксо.
- vankata™
- младши ентусиаст
-
БМВ-тата и по точно Е36 след 95 година са с чип/имобилайзер/ вграден в ключа и не може да палиш с него!
В Дару, оригинален ключ с чип е 57 лв., вадят ти го до ВИН-а!Обикновен ключ за хората с по-стари години не би трябвало да е повече от 10 лв., на скоро вадих обикновен ключ за Мерцедес, взеха ми 5 лв. и ключа си работи без проблем.
Така че съвета ми е следния:
към тези които имат чип и искат да си извадят ключ - изватете си оригинален, няма смисъл да дадете повече пари на някой нескопосан ключар и после да се окаже, че ключа не става за нищо, а тези които са с обикновени, намерете добро /по "лъскаво"/ ключарско ателие /примерно в Бриколаж/ и си направете ключ са 5-10 лв.
В Дару, оригинален ключ с чип е 57 лв., вадят ти го до ВИН-а!Обикновен ключ за хората с по-стари години не би трябвало да е повече от 10 лв., на скоро вадих обикновен ключ за Мерцедес, взеха ми 5 лв. и ключа си работи без проблем.
Така че съвета ми е следния:
към тези които имат чип и искат да си извадят ключ - изватете си оригинален, няма смисъл да дадете повече пари на някой нескопосан ключар и после да се окаже, че ключа не става за нищо, а тези които са с обикновени, намерете добро /по "лъскаво"/ ключарско ателие /примерно в Бриколаж/ и си направете ключ са 5-10 лв.
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2