Днес отказа да запали e36 318is
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- salamaleikum
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318 i
- Мечтае да кара: Камаз
Днес отказа да запали e36 318is
Проблема е следния, карам колата гася я после се качвам въртя, няма никой... Ток има със сигурност акумулатора е на 3 месеца нов. Мислих и се сетих да почукна по стартера лекичко да видя, дали случайно няма да има ефект едно приятелче въртеше ключа аз чукнах по корпуса и взе, че запали. Къде е проблема според вас. Без почукване не пали. Е36 M42 95г.
- k-hristov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Compact M40B18 M-tech
Re: Днес отказа да запали e36 318is
salamaleikum написа:Проблема е следния, карам колата гася я после се качвам въртя, няма никой... Ток има със сигурност акумулатора е на 3 месеца нов. Мислих и се сетих да почукна по стартера лекичко да видя, дали случайно няма да има ефект едно приятелче въртеше ключа аз чукнах по корпуса и взе, че запали. Къде е проблема според вас. Без почукване не пали. Е36 M42 95г.
Според тебе къде е?
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Не ми е ясно как успя да стигнеш до корпуса на стартера , че да чукнеш на него ?! Стартера е заврян на ...... единствено при М40 имаш свободно достъп до стартера , но ти казваш , че твоя мотор е М42 .....
Все пак ако действително се е оправило след чукване , вероятната причина са износени четки на стартера ...
Все пак ако действително се е оправило след чукване , вероятната причина са износени четки на стартера ...
- k-hristov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Compact M40B18 M-tech
metodi80 написа:Не ми е ясно как успя да стигнеш до корпуса на стартера , че да чукнеш на него ?! Стартера е заврян на ...... единствено при М40 имаш свободно достъп до стартера , но ти казваш , че твоя мотор е М42 .....
Или пък шалтер

- salamaleikum
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318 i
- Мечтае да кара: Камаз
Ревизирах стартера, четки и шалтер и за сега е ОК 

5 мнения
• Страница 1 от 1