е36 купе нестабилност
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- bmw_religion
- Потребител
-
- Кара: bmw
- Мечтае да кара: G-power
- Детайли за колата: samolet
е36 купе нестабилност
добър ден може ли някой да помогне от известно време имам проблеми с устойчивостта на колата когато мина през неравност, дупка ,или пък коловозите създадени от камионите предимно колата става буквално неконролируема започва да шари наляво надясно създава се чувство че все едно се усуква ако минеш по бързо през неравност все едно някой те бута отстрани не знаеш на къде отива. по предницата няма тропане ходих на майстор каза че е здрава наскоро се допитах до един чичка който ми каза че проблема може да идва отзаде задницата да кара колата да бяга където си иска а с волана просто да се опитвам да компенсирам знам ли някой ако е имал същия проблем или знае нещо по въпроса ако може да помогне че вече 4 дена не съм спал требва да я оправа тая кола

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Re: е36 купе нестабилност
Ами то не е ли очевидно? Отиди на качествен майстор да ти диагностицира преден и заден мост и ако всичко е здраво да се провери геометрията. Също така и гумите да се погледнат. Тези работи сме ги писали безброй пъти.
Кое е странното, че да не може да спиш колега!
За да пътувам към вилата - трябва да карам по околовръстното посока Долни Богров и точно там при светофара въпреки "хубавия" път винаги се лашкам, държейки здраво волана да не изтърва колата
И това вече години и с различни автомобили. И на други места съм го усещал
С нова ходова част от-до пред и зад, с хубави гуми и всичко е читаво - без промяна! Така че спи спокойно, щом майстора ти казва че ти е здрава колата
За да пътувам към вилата - трябва да карам по околовръстното посока Долни Богров и точно там при светофара въпреки "хубавия" път винаги се лашкам, държейки здраво волана да не изтърва колата

И това вече години и с различни автомобили. И на други места съм го усещал

С нова ходова част от-до пред и зад, с хубави гуми и всичко е читаво - без промяна! Така че спи спокойно, щом майстора ти казва че ти е здрава колата

Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
колкото неговата дадена дума.
- pepi_tu
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 Coupe
- Мечтае да кара: E60 M5
С какво окачване си колега... ? Отиди на качествен майстор да ти замерят преден и заден мост ! Аз на предната кола го имах този проблем с предницата защото имах доста голям камбър и когато гумата видеше дори и малко наклон тръгваше в нея посока независимо, че всичко беше здраво.
4 мнения
• Страница 1 от 1