Свистене в задните колони?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- no.breaks
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 М43
Свистене в задните колони?
Здравейте колеги онзи ден реших да си вържа две от елипсите отзад на кората през усилвател (Thunder), плеъра ми е JVC s изходи за усилвател и така хванах плюс от акумулатора а минус горе от металната кора, наредих кабелите вързах и REM-a и музиката тръгна понагласих малко от ръчните настройки на усилвателя и пробвах му различните режими дали да вадят само бас, смесено или само високи и така, от самия усилвател с чинчове имам изходи и вързах и един Blaupunkt активен буфер. всичко добре, но когато запалих колата започна да се чува свистенето или все едно си чувам мотора в задните елипси в предните колони това го няма. Даже още докато тръгвах да паля колата без CD-то да ми е пуснато се чуваше в колоните запалването на мотора. Изчетох темите във форума и имам няколко питания възможно ли е това да се получава от кабелите и свещите на колата?[/size] м43 бензин. Или както се споменава нещо от кабелите маса или плюсовете (сега съм хванал 2 плюса от клемата на акумулатора), като минават един до друг. Та конкретно ще преправя малко кой кабел от къде да минава за да не си пречат един на друг, но съм почти сигурен, че няма да има ефект. Моля за малко помощ. И ако се наложи да слагам филтър за колоните, как е по-добре филтър който се слага още преди усилвателя или филтри преди самите колони 

- alexignatov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E87 120D
Re: Свистене в задните колони?
Захранващия кабел на усилвателя и чинчовете трябва да вървят разделно единия на левия праг другия на десния,кабелите да са съобразени с усилвателя, виж и кабелите на плеара за слаби връзки и разбирасе чинчовете да не са за пет лева 

- no.breaks
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 М43
Re: Свистене в задните колони?
забравих да спомена, че акумулатора е в багажника, но иначе благодаря за мнението
3 мнения
• Страница 1 от 1