Таван без шибидах преправяне с шибидах
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- dobito_
- Потребител
-
- Кара: 328и
Таван без шибидах преправяне с шибидах
Колеги здравейте имам е36 купе и намерих изгодно таван с колонки претапицирани но е от кола без шибидах та имам въпрос ако го взема и го изрежа по моя дали ще стане , има ли някакви разлики в таваните като леко вдлъбнато на този с шибидаха за да може той да се пребира

- dj_allien
- Потребител
-
- Кара: BMW E39 523i Saloon
- Мечтае да кара: само по немски аутобани
- Детайли за колата: M52B25 '98
Re: Таван без шибидах преправяне с шибидах
Има разлики, колега.
Таваните за коли с шибедах са със специална форма, която предвижда място за механизма на шибедаха, докато тези от коли без такъв в най-общи линии следват формата на ламаринения покрив. Може и да има някакъв начин за преправяне, но според мен няма да е красиво нито ще си заслужава. Съветът ми е да търсиш такъв като за твоят автомобил. Ако се налага си го претапицирай сам. Във форума има няколко чудесни теми със снимки как точно става това.
Таваните за коли с шибедах са със специална форма, която предвижда място за механизма на шибедаха, докато тези от коли без такъв в най-общи линии следват формата на ламаринения покрив. Може и да има някакъв начин за преправяне, но според мен няма да е красиво нито ще си заслужава. Съветът ми е да търсиш такъв като за твоят автомобил. Ако се налага си го претапицирай сам. Във форума има няколко чудесни теми със снимки как точно става това.
2 мнения
• Страница 1 от 1