LED Angel Eye Помагайте...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- Hellrot
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw e36 coupe
- Мечтае да кара: m3 e36
- Детайли за колата: бмв е36 купе 320и. 150к.с. 1996г. кармазЪ червено...
LED Angel Eye Помагайте...
Здравейте колеги, проблемът ми е следния.. Поръчах си ангелски очи за фаровете на моята е36 и ми доставиха кутия с рингове и кабели. Смисъл такъв няма упътване кое къде как и т.н. Аз лично за първи път се сблъсквам с инсталацията на това нещо и ви моля да ми помогнете с свързването на кабелите...
Значи доставиха ми това...
Ако може някой да ми каже кой от тези кабели за къде е

Само да кажа не искам клипове с поставянето на ранговете в фаровете!!! проблемът ми е с свързването... БЛАГОДАРЯ ВИ
Значи доставиха ми това...

Само да кажа не искам клипове с поставянето на ранговете в фаровете!!! проблемът ми е с свързването... БЛАГОДАРЯ ВИ

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- Hellrot
- младши ентусиаст
-
Re: LED Angel Eye Помагайте...
Колега тази тема не ми помага... Тя е за ccfl angel eye... До колкото се поразрових Червения кабел е + а черния -... Поправете ме ако греша... ПроБлем са ми двете тънки жички бялата и жълтата.. Тях незнам къде да сложа
- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
Bmw318_e36 написа:Колега тази тема не ми помага... Тя е за ccfl angel eye... До колкото се поразрових Червения кабел е + а черния -... Поправете ме ако греша... ПроБлем са ми двете тънки жички бялата и жълтата.. Тях незнам къде да сложа
от инверторите имаш + и - връзваш ги към буксата за габарита ти и тая инсталация е хвърляш ще стане не ти трябва тя

бум_бум тия лед-ве мен повече ми харесват светят по готино пък и вече няма запояване и т.н като старите ,да не говорим че и няма слагане на допълнително габарити за да не дава грешка 1 вид играе ролята на Инвертора на ццфл само че при Лед

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Говоря за качеството на изработката.. То бива наще продавачи да внасят от евтините ама вече прекаляват. Това е някакво като от зрънчо.
Тънките кабели са ти спусъци. Може да си вържеш единия на плюс от мигача ако ти мига като активираш алармата, а другия на плюс от плафона. Така ще се активира от алармата и ще гасне плавно. Не съм имал подобни и ако говоря глупости някой да ме поправи.
Тънките кабели са ти спусъци. Може да си вържеш единия на плюс от мигача ако ти мига като активираш алармата, а другия на плюс от плафона. Така ще се активира от алармата и ще гасне плавно. Не съм имал подобни и ако говоря глупости някой да ме поправи.
bum_bum написа:Говоря за качеството на изработката.. То бива наще продавачи да внасят от евтините ама вече прекаляват. Това е някакво като от зрънчо.

- Значи червения(бушона) го връзваш към постоянен +
- Съответно черния на маса
- 4-те буксички (2 червени и 2 черни) си ви връзваш към ринговете
- Жълтия го връзваш към пина на габарита (премери с мултицет ) и махаш съотверно крушките, белия го вързах към жълтия

- Друго което ще ти препоръчам да направиш като разглобиш фара и извадиш стъклата на който се монтират ринговете, е да "намалиш" диаметъра на ринга, аз го направих като срязах лайсната която е между диодите и я презапоих . Това се налага понеже диаметъра на ринга е по голям от диаметъра на стъклото върху което се лепи с двойнолепещо

Ако нещо не ти е ясно питай смело

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Както казах не съм ги виждал. Аз като продавах мислех да почна да внасям такива и имаха съответните "спусъци". 

- Hellrot
- младши ентусиаст
-
Много ви благодаря за отговорите... И най вече на колегата v_p_m мисля че с това обяснение ще се справя... В събота ще ги сложа и ще кача снимки от поставянето за да е по полезно и на някой друг с моя проблем

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Hellrot
- младши ентусиаст
-
Колеги казаха ми че тъй като фаровете ми не са с ксенон а с обикновени крушки можело да се стопят ринговете ... Вярно ли е?????

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
По принцип не, ама :
bum_bum написа:Баси качеството са вече тия ейнджъли
Ubi dubium, ibi libertas
Здравей колега,
Свърза ли ги тези рингове, че и аз взех от същите, инсталирах ги но остана окабеляването, ако да моля да споделиш къде как
?
Поздрави
Свърза ли ги тези рингове, че и аз взех от същите, инсталирах ги но остана окабеляването, ако да моля да споделиш къде как

Поздрави
- Hellrot
- младши ентусиаст
-
извинявайте за забавянето но просто имах много работа и все не ми оставаше време да споделя.....
ЗНАЧИ: ринговете ги поставих така...

След това когато ги поставих на колата прекарах жиците на ринговете над рефлекторите и ги свързах директно към жиците на габарита като махнах фасунката на габарита ето и снимка
трафчето на ринговете го поставих под капачката на крушката за дългите светлини ето снимка...

Общо взето не ми се занимаваше да слагам голямата инсталация с бушоните и плюсовете и минусите... резултатът е това...
и мога да кажа че нямам никакви проблеми до сега....
ЗНАЧИ: ринговете ги поставих така...

След това когато ги поставих на колата прекарах жиците на ринговете над рефлекторите и ги свързах директно към жиците на габарита като махнах фасунката на габарита ето и снимка

трафчето на ринговете го поставих под капачката на крушката за дългите светлини ето снимка...

Общо взето не ми се занимаваше да слагам голямата инсталация с бушоните и плюсовете и минусите... резултатът е това...

и мога да кажа че нямам никакви проблеми до сега....

- Hellrot
- младши ентусиаст
-
Пичове за който не знае ринговете се топят при продължително каране на дълги ,с обикновени крушки
14 мнения
• Страница 1 от 1