Помощ с дебитомер от Плевен

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: 318is m44b19
Мечтае да кара: M3
Детайли за колата: E36 Coupe

Помощ с дебитомер от Плевен

Мнение от edinstveniqt_1 » 21 Апр 2014, 18:36

Здравейте колеги търся някои да ми помогне като ми даде здрав дебитомер за проба от м44б19 318ис за да съм сигурен че е заминал, а за услугата ще си плата или ще почерпя :) пак а дано се намери някои да помогне. Симптомите не съм сигурен да ли ги имам свалях го да го чиста имаше доста мизерия но после при пробата не видях разлика от преди след това махнах буксата и все едно не съм я махал по същият начин вървеше. От Плевен съм, ако имате интерес пишете. :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e36 320i Coupe, BMW e46 ci
Детайли за колата: шест цилиндров звяр

Re: Помощ с дебитомер от Плевен

Мнение от NoMoreRules » 21 Апр 2014, 18:55

Сигурен ли си че дебитомера ти е проблемен?В какво по точно се изразява проблема ти?
Изображение
Само че едно е да отворят талона с 316,а под капака ония туч м50, дето и кьорав да си пак ще го чуеш :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: 318is m44b19
Мечтае да кара: M3
Детайли за колата: E36 Coupe

Re: Помощ с дебитомер от Плевен

Мнение от edinstveniqt_1 » 21 Апр 2014, 19:43

NoMoreRules написа:Сигурен ли си че дебитомера ти е проблемен?В какво по точно се изразява проблема ти?

значи като подам пълна газ на 4 или 5 и започва да мудно да ускорява но като върна гъста малко и се усеща че набира по добре това се усеща около 3000, 5000 оборота. А основно се замислих като откачих буксата и нищо не се промени освен че изчезна това забавяне но пак я усещам мудна. :)

Назад към E36