Помощ с дебитомер от Плевен
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- edinstveniqt_1
- Потребител
-
- Кара: 318is m44b19
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: E36 Coupe
Помощ с дебитомер от Плевен
Здравейте колеги търся някои да ми помогне като ми даде здрав дебитомер за проба от м44б19 318ис за да съм сигурен че е заминал, а за услугата ще си плата или ще почерпя
пак а дано се намери някои да помогне. Симптомите не съм сигурен да ли ги имам свалях го да го чиста имаше доста мизерия но после при пробата не видях разлика от преди след това махнах буксата и все едно не съм я махал по същият начин вървеше. От Плевен съм, ако имате интерес пишете. 

- NoMoreRules
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 320i Coupe, BMW e46 ci
- Детайли за колата: шест цилиндров звяр
Re: Помощ с дебитомер от Плевен
Сигурен ли си че дебитомера ти е проблемен?В какво по точно се изразява проблема ти?
Само че едно е да отворят талона с 316,а под капака ония туч м50, дето и кьорав да си пак ще го чуеш :mhihi:
- edinstveniqt_1
- Потребител
-
- Кара: 318is m44b19
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: E36 Coupe
Re: Помощ с дебитомер от Плевен
NoMoreRules написа:Сигурен ли си че дебитомера ти е проблемен?В какво по точно се изразява проблема ти?
значи като подам пълна газ на 4 или 5 и започва да мудно да ускорява но като върна гъста малко и се усеща че набира по добре това се усеща около 3000, 5000 оборота. А основно се замислих като откачих буксата и нищо не се промени освен че изчезна това забавяне но пак я усещам мудна.

3 мнения
• Страница 1 от 1