проблем с уплътнения
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- mambata_943
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квото дойде
проблем с уплътнения
Както виждате от няколко дни вали навън, а от скоро почна да вали и в колата ми
Колата е седан и преди време смених предните уплътнения на касите на вратите, защото се чуваще доста шум, закупих ги 2ра ръка и така като ги гледах бяха перфектни спрямо моите, но проблема с вятъра си остана. Наскоро смених и тези уплътнения, които почват от долната част на предния прозорец до долната част на задната врата и не само,че проблема си остана, ами сега вече и предните ми седалки са мокри. Четох една тема в която пишат за слагане на уплътнения от рено меган 1, ама се зачудих да не би да има някаква схема за слагането, че си ги слагах сам и да не би да ги слагам неправилно? Вие как ги сменяте? Просто си ги налагате или лепите с нещо или не знам и аз.. ?
Весели празници

Весели празници

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Re: проблем с уплътнения
Седалките да не би да се мокрят от предното стъкло,че на мен така един седан ми правеше номера 

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Щом не можеш да разбереш от къде точно тече , отиваш на автомивка , влизаш вътре в колата и седиш , а от вън ти поливат ..... и гледаш ..... Уплътненията не се лепят с нищо , просто се монтират и това е ...
- mambata_943
- кандидат ентусиаст
-
А бе аз виждам къде е намокрено, отстрани на тавана и съм сигурен, че е от уплътненията. Като ги гледам са паснали добре ама.. явно не е достатъчно
и затова питам да не би да има някаква цака за слагането, че аз просто си ги наложих...

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
и при мен протече така скоро..
както каза Методи, махани кората на тавана.. закараи се на автомивка или някои да залива с вода.. ти си седиш и отбелязваш къде е ..
после като си сигурен се действа..
при мен проблема е много комплексен..
лепено е нещо по ламарината и е корозирало леко и се подлизва между едни слоеве от ламарината.. минава под залепеното на стъклото и е ужасно гадно, но съм го намерил и го отстранявам сега.. тече е силно казано.. по скоро капка за 1 час но... е недопустимо
както каза Методи, махани кората на тавана.. закараи се на автомивка или някои да залива с вода.. ти си седиш и отбелязваш къде е ..
после като си сигурен се действа..
при мен проблема е много комплексен..
лепено е нещо по ламарината и е корозирало леко и се подлизва между едни слоеве от ламарината.. минава под залепеното на стъклото и е ужасно гадно, но съм го намерил и го отстранявам сега.. тече е силно казано.. по скоро капка за 1 час но... е недопустимо

- mambata_943
- кандидат ентусиаст
-
Сега е интересно, защото спря да тече
иначе като я видя къде протича какво да правя? Някакви идеи или просто да ходя да купувам пак уплътнения, само, че този път нови...

6 мнения
• Страница 1 от 1