Помощ- 318 tds compact- изгори няколко алтернатора
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- kirilbelev
- Потребител
-
Помощ- 318 tds compact- изгори няколко алтернатора
318 tds compact- изгори няколко алтернатора.
Майстора ги сменя /според него 4 различни алтернатора/ и казва, че зарежда единия ден, а на другия ден по някое време както си зарежда и светва лампата на акумулатора.
Каза, че ще хваща гората с това BMW
Той добре ще я хване, но някой има ли идея от какво може да е, или какво да правя!?
Майстора ги сменя /според него 4 различни алтернатора/ и казва, че зарежда единия ден, а на другия ден по някое време както си зарежда и светва лампата на акумулатора.
Каза, че ще хваща гората с това BMW

Той добре ще я хване, но някой има ли идея от какво може да е, или какво да правя!?
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Re: Помощ- 318 tds compact- изгори няколко алтернатора
Ми смени го тоя майстор , явно не са му ясни нещата !
Той като е майстор да види що горят алтернаторите и да каже кое по точно гори и дали изобщо нещо изгаря - дали диоден блок , дали релерегулатор , дали топи намотки и т.н ....
Като се види кое баш гори , ще може да се каже горе долу коя е причината .... Най -вероятно има окъсяване някъде ...
Той като е майстор да види що горят алтернаторите и да каже кое по точно гори и дали изобщо нещо изгаря - дали диоден блок , дали релерегулатор , дали топи намотки и т.н ....
Като се види кое баш гори , ще може да се каже горе долу коя е причината .... Най -вероятно има окъсяване някъде ...
- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
Re: Помощ- 318 tds compact- изгори няколко алтернатора
на мен пък ми пада един предпазител вкъщи и въпреки, че го вдигам, той пак пада... защо?
3 мнения
• Страница 1 от 1