Проблем с токовете
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с токовете
Здравейте колеги,наскоро смених компакта с купе и като всяка евтина кола се почна с проблемите.
Колата е 92-ра година, 320 купе.Проблема е,че когато я оставя повече от 2 дена без да е карана,акумулатора пада и не може да запали.
Акумулатора е сменен,алтернатора зарежда,колата е замерена и дава минимална отечка.
Направи ми впечатление ,че когато я загася няколко минути се чува едно бучене от таблото,близо до климатика,независимо дали е пускан или не.
Освен това,когато акумулатора падне при заключване стъклата падат сами. Преди мен са я накичили с ксенон /китайски/,ангелски очи,имала е и някаква музика и газ.
Слагам втори нов акумулатор и не мисля че проблема е в него. Приемам всякакви идеи какво да търся и откъде да почна.
Благодаря предварително
Колата е 92-ра година, 320 купе.Проблема е,че когато я оставя повече от 2 дена без да е карана,акумулатора пада и не може да запали.
Акумулатора е сменен,алтернатора зарежда,колата е замерена и дава минимална отечка.
Направи ми впечатление ,че когато я загася няколко минути се чува едно бучене от таблото,близо до климатика,независимо дали е пускан или не.
Освен това,когато акумулатора падне при заключване стъклата падат сами. Преди мен са я накичили с ксенон /китайски/,ангелски очи,имала е и някаква музика и газ.
Слагам втори нов акумулатор и не мисля че проблема е в него. Приемам всякакви идеи какво да търся и откъде да почна.
Благодаря предварително

- pgv64
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW850 5,7 ALPINA
Re: Проблем с токовете
Ако не разбираш от тоци - правилният отговор е -намери кадърен жичкаджия!Ако отбираш горе долу можеш да пробваш така:
Отваряш панела с бушоните.Връзваш мултицета м/у минусовата клема и минуса на колата при разкачена клема от акомулатора.И почваш да вадиш и слагаш бушоните по ред , докато не разбереш от кой бушон идва утечката. Виждаш какво е вързано към този бушон и изключваш едно по едно навързаните към бушона консуматори. и ще стигнеш до белята!Звучи лесно , но е такава заигравка... , че
!Най- добре е кадърен авто ел.техник- плащаш и не се занимаваш.После или се радваш или биеш техника
!Шегичка!
Успех в начинанието
!
Отваряш панела с бушоните.Връзваш мултицета м/у минусовата клема и минуса на колата при разкачена клема от акомулатора.И почваш да вадиш и слагаш бушоните по ред , докато не разбереш от кой бушон идва утечката. Виждаш какво е вързано към този бушон и изключваш едно по едно навързаните към бушона консуматори. и ще стигнеш до белята!Звучи лесно , но е такава заигравка... , че

Успех в начинанието

- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
N. Ivanov написа:че когато я загася няколко минути се чува едно бучене от таблото,близо до климатика
И аз го имам това на 318is (дигитален климатроник) и ми казаха, че било нормално

- ///Mechov
- младши ентусиаст
-
- Кара: кУлУлО
Нормално е и на аналоговия го има.
А нормално ли е в случай че не е пускан?
Друго което се сетих сега е за шибидаха, моторчето си работи,но само когато реши-в смисъл натискаш го не работи,пробваш по-късно и работи
Утре ще я закарам при още един жичкаджия,ако не стане ще опитам с бушоните...
Друго което се сетих сега е за шибидаха, моторчето си работи,но само когато реши-в смисъл натискаш го не работи,пробваш по-късно и работи

Утре ще я закарам при още един жичкаджия,ако не стане ще опитам с бушоните...
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Какво означава минимална утечка- ако може стойността и.

- whitewidow!
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 316i
Огледай си плафоните и след това отиди на кадърен еладжия !
7 мнения
• Страница 1 от 1