318Is Цена?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- JuStDieSeL
- Потребител
-
- Кара: ше Е36 320i
- Мечтае да кара: E36 M3
318Is Цена?
В крайна сметка си купих e36 320i темата може да се изтрие.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна JuStDieSeL на 08 Май 2014, 14:16, променена общо 1 път
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: 318Is Цена?
Цената може да е 1000 и 10 000. Никой не ти гарантира, че за 10к няма да си купиш пълен батал и обратното. За тези пари би трябвало да си намериш нещо съвсем прилично, особено ако не търсиш разни М пакети, окачвания и т.н. Ако внимаваш при покупката със сигурност ще ти стигнат парите.
- GecataBMW-E46
- младши ентусиаст
-
за тия пари е46 можеш да вземеш.
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
И на какво точно ще прилича Е46ца за 5500 ? Ние взехме една за 6900 и мъките по нея все още нямат край

- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
Остави ги тия пластмаси, вземи си е30. Да знаеш че ще ти стигнат максимум за 16ка, ако искаш 25чка трябва 3пъти по толкова, понеже е ултраманиашки модел на 30 години
А за е36 ще стигнат и за 25/28ца.

- SlowMotion
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325i
Май наистина е по-лесно 28-чка да си намериш, тия ИС-ки за тия пари нещо много кът станаха ... Ама то се очакваше, за е36 след некоя и друга година ще се говори като за класика, колкото и да я мразат е30-каджиите 
Гледай най-вече да е здраво купето, ако няма Мпрагове добре щото там гният най-много.Колкото по-нова е толкова по малък е шанса да се разправяш с ръжди и скърцащи пластмаси, то за сичко си има лек ама не на всеки му се занимава.Успех с покупката

Гледай най-вече да е здраво купето, ако няма Мпрагове добре щото там гният най-много.Колкото по-нова е толкова по малък е шанса да се разправяш с ръжди и скърцащи пластмаси, то за сичко си има лек ама не на всеки му се занимава.Успех с покупката

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Няма от какво да се притесняваш,мотори колкото щеш.. Ето нещо по-добро за тия пари
http://www.cars.bg/c541384

http://www.cars.bg/c541384
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- JuStDieSeL
- Потребител
-
- Кара: ше Е36 320i
- Мечтае да кара: E36 M3
Излиза че парите ще ми стигнат но бая търсене ще падне аз се спрях на този модел защото гори по-малко от 320,328 и по евтина поддръжка. Все пак съм студент и мисля че всичко над 318 няма да ми е по джоба а и ако реша да и сложа газ 318-ката е лесна. 320 ми харесва повече разбира се но един приятел има една такава и парите които дава за нея са много над моите възможности но пък 6-те цилиндри са
.
За сега ще проучвам нещата и ще се оглеждам и другия месец като взема парите ще започна търсенето. Благодаря за отзивите всяка полезна информация за нещата свързани с модела и неговата покупка ще се радвам да прочета

За сега ще проучвам нещата и ще се оглеждам и другия месец като взема парите ще започна търсенето. Благодаря за отзивите всяка полезна информация за нещата свързани с модела и неговата покупка ще се радвам да прочета
- red_bull92
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)
Здравей, колега, и добре дошъл във форума за 5500 ще си вземеш отлична Е36-ца 318is просто потърси или тък в "продава" или в cars, mobile, carmarket и други подобни сайтове и все пак както казва 1-н колега по-нагоре всичко е до къмет. Успех и дано намериш каквото търсиш и да е безпроблемна колата 

Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Почети малко повече във форума. Поддръжката на 328 не излиза кой знае колко по-скъпа, отколкото на ис-ката ако изобщо може да се каже, че е по-скъпа. Разхода също няма съществена разлика.
Друг е въпроса, че много по-лесно ще си намериш ис-ка или 20-ка от Италия, отколкото 28-ца. Голяма част са садени с левите ръце, а донорите са от англичанки непреминали МОТ и продадени на безценица заради това. Т.е. купуваш 28-ца, караш двайска и си мислиш че си най-бързия, докато някое италианско корито 120-тина коня не те отвее като спрял. Тогава или продаваш и забравяш за марката или почва голямото изваждане
Друг е въпроса, че много по-лесно ще си намериш ис-ка или 20-ка от Италия, отколкото 28-ца. Голяма част са садени с левите ръце, а донорите са от англичанки непреминали МОТ и продадени на безценица заради това. Т.е. купуваш 28-ца, караш двайска и си мислиш че си най-бързия, докато някое италианско корито 120-тина коня не те отвее като спрял. Тогава или продаваш и забравяш за марката или почва голямото изваждане

- rhase
- младши ентусиаст
-
Поддръжката почти няма разлика. Виж за разхода не бих казал че е еднакъв с на 28-ца, но то си зависи и как мислиш да я караш. Само не я вземай с идеята да пестиш пари по нея, защото бързо ще се откажеш
Според мен бюджета си го докарал добре, проблема е че вече трудно се намират хубави Е36 дето се продават цели 

На мен 2.8-цата ми харчеше колкото ИС-а, или ако трябва да бъда точен - ИС-а харчеше колкото 2.8-цата. Разликата в поддръжката не беше голяма, да не кажа почти никаква - две свещи и два литра масло повече.
Kато беден студент бих се оглеждал за запазен компакт с М42
Kато беден студент бих се оглеждал за запазен компакт с М42

virtue and tranquillity
- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
vladye написа:323ТИ, е още по-добре, да
от 28ца едвали е по добре , а като гледам човека си търси 4 цилиндрово аз пък ще ти дам съвет от личен опит търси си м42 мотор , не м44 . Аз също се съмнявам да има вече остнали такива читави , но нали знаеш човек все се надява и с търсене можеш да изкараш късмет .
двигател се сменя каато ти умалее ис след време колега тайче Успех

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!