Нестабилен Компакт е36 1.6и
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- grandgodji
- Потребител
-
Нестабилен Компакт е36 1.6и
От скоро съм собственик на БМВ, но имам МНОГО ГОЛЯМ проблем, които не ми позволява да я карам нормално. При по голяма скорост над 100 км/ч колата става супер нестабилна, направо не може да хване правия път.Бях на реглаж на предница, също така смених тампоните,
амортисьори те са в добро състояние и нямам луфт в кормилната рейка. От какво може да е проблема????
амортисьори те са в добро състояние и нямам луфт в кормилната рейка. От какво може да е проблема????
- pgv64
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW850 5,7 ALPINA
Re: Нестабилен Компакт е36 1.6и
Обясни малко по-подробно. Сее на пъта ли?- Подскача ли? Занася ли се?
И как разбра че амортисьорите са читави!?!Това се разбира след стенд! Може да изглеждат читави и да не са такива!Най добре я качи на крик и прегледай тампони и втулки задни носачи! Тампони и биалетки реактивни щанги! Тампони накрайници кормилни щанги! Шарнири ! И ако всичко е наред ,тогава се ходи на реглаж!Едно нещо да не е в ред (луфт в накрайник или тампон) и реглажа е недействителен!Успех!
И как разбра че амортисьорите са читави!?!Това се разбира след стенд! Може да изглеждат читави и да не са такива!Най добре я качи на крик и прегледай тампони и втулки задни носачи! Тампони и биалетки реактивни щанги! Тампони накрайници кормилни щанги! Шарнири ! И ако всичко е наред ,тогава се ходи на реглаж!Едно нещо да не е в ред (луфт в накрайник или тампон) и реглажа е недействителен!Успех!
- grandgodji
- Потребител
-
По точно сее по пътия всичко изглжда добре, но пак да кажа при малка скорост не го прави! което е малко странно 

- pgv64
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW850 5,7 ALPINA
При мен такова сеене бе в резултат на изпуснали предни амортисьори! Видимо здрави и действащи при натискане - да ама не! След смяната им колата заспа на пътя! 

- laary
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 91 325d
- Мечтае да кара: Z8
Погледни дългите шарнири на предните носачи! Волана вибрира ли леко?
Отворена ти е предницата, иди пак на стенд и кажи да я затворят малко
При мен симптомите бяха същите и така се оправи 

В главата си от мен ще чуваш гласове, при всеки рев на нечий БМВ!
- grandgodji
- Потребител
-
сеенето идва от задния мост сега ще сменя тампоните на моста и носачите пък да видим далй ще има ефект!!
- vaykisss
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 compact,96'индивидуъл
- Мечтае да кара: 6 serries
- Детайли за колата: монреалблауууу
Смени си тампоните,и виж дали имаш задна стабилизираща щанга,заводско има захвати ,но на повечето коли липсва,ако я сложиш определено има разлика особенно по неравности с по висока скорост 

- grandgodji
- Потребител
-
vaykisss написа:Смени си тампоните,и виж дали имаш задна стабилизираща щанга,заводско има захвати ,но на повечето коли липсва,ако я сложиш определено има разлика особенно по неравности с по висока скорост
Е добре, как така има задна стабилизираща, биалетките къде ще го закача като на носачите няма място?
- grandgodji
- Потребител
-
Днеска свалих целият заден мост с мислалта да си сменя тампоните на моста и на носачите и кога гледам единят амортисьор по дълаг от дргия 

- grandgodji
- Потребител
-
В крайна сметка проблема е решен вече мога да си летя
спокоино!!

13 мнения
• Страница 1 от 1