Монтаж на Турбо T4 .... Помощ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- murcielago7917
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW F87 M2 competition
- Мечтае да кара: BMW
Монтаж на Турбо T4 .... Помощ
Здравейте колеги ,извинявайте за безпокойството , имам някои неястности ако е възможно някои да ми помогне или да ме насочи към някого който може да ми помогне
. Преди няколко дена ми пристигна турбината която бях си поръчал за бмв то ми .Ето линк на турбо кита http://www.ebay.co.uk/itm/92-99-BMW-E36 ... 0230305096
Колата ми е БМВ 325и e36 1997 !
Въпроса ми е къде трябва да сложа дебитомера ???? И към кита престигна една кутийка която се слага в копето да реголирам вероятно баровете ,тя има 2 кабела червен и черен ,което вероятно е + и - и букса със 3 крачета , нямам си идея това къде се връзва . Аз турбината ше я закача както си му е реда ,ама настройките как да ги направя си нямам идея ???? ше ви бъда много благодарен ако е възможно да ми помогнете !!!! Предварително ти благодаря !!!

Колата ми е БМВ 325и e36 1997 !
Въпроса ми е къде трябва да сложа дебитомера ???? И към кита престигна една кутийка която се слага в копето да реголирам вероятно баровете ,тя има 2 кабела червен и черен ,което вероятно е + и - и букса със 3 крачета , нямам си идея това къде се връзва . Аз турбината ше я закача както си му е реда ,ама настройките как да ги направя си нямам идея ???? ше ви бъда много благодарен ако е възможно да ми помогнете !!!! Предварително ти благодаря !!!

- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
Re: Монтаж на Турбо T4 .... Помощ
Между другото няма 325i дето да е 97-ма година.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
По автокъщите има, срещал съм и м50б20 без ванос от 96та 

- murcielago7917
- кандидат ентусиаст
-
В сашност БМВ то е M52 95 не 97 и е с ванос ,извинявайте за грешката !!! Аз исках помощ не да се обсъжда ,но все пак благодаря за помоща !!! 
Ето линка :
http://www.ebay.co.uk/itm/92-99-BMW-E36 ... 2eb697282b

Ето линка :
http://www.ebay.co.uk/itm/92-99-BMW-E36 ... 2eb697282b
- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Това няма да свърши добре 
"Professional installation is recommended" обърни внимание на това, понеже е ясно от поста ти, че абсолютно нищо не ти е ясно.
И друго - преди години тук в Габрово едно момче си взе така кит за едно Б20 и реши да го прави турбо, без обаче да му пусне повече бензин, и му видя сметката.
Освен тоя комплект ти трябват и инжектори, бенз. помпа, електроника, човек, който да ти настрои колата, и това при положение, че налягането няма да е високо и ще караш с фабричните карантии.. това не е LEGO да си го сглобиш ей така по картинка с наличните работи и хоп - имаш турбо Б25.
п.п. ако не се откажеш бих те посъветвал да се разчетеш в "Проекти" и да видиш, кой какво е правил, имаме хора във форума, които се занимават с това, и незнам дали ще имат желание, но биха могли сериозно да ти помогнат.

"Professional installation is recommended" обърни внимание на това, понеже е ясно от поста ти, че абсолютно нищо не ти е ясно.
И друго - преди години тук в Габрово едно момче си взе така кит за едно Б20 и реши да го прави турбо, без обаче да му пусне повече бензин, и му видя сметката.
Освен тоя комплект ти трябват и инжектори, бенз. помпа, електроника, човек, който да ти настрои колата, и това при положение, че налягането няма да е високо и ще караш с фабричните карантии.. това не е LEGO да си го сглобиш ей така по картинка с наличните работи и хоп - имаш турбо Б25.
п.п. ако не се откажеш бих те посъветвал да се разчетеш в "Проекти" и да видиш, кой какво е правил, имаме хора във форума, които се занимават с това, и незнам дали ще имат желание, но биха могли сериозно да ти помогнат.
- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
Е за тия пари няма ли някакъв чип, регулатор или нещо там 

- SlowMotion
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325i
Ми едва ли ... Аз съм ползвал истински кит на старата е34-ка - цената беше точно двойна на горе посочената а даже нямаше кулер, та се наложи да се взима отделно.А и съединител .... А и не искаха да ми вземат еку-то за чипване, ако не гарантирам че мотора е 100% с изправни карантии и компресията е в заводските параметри.Та и ребилдче се наложи.С тая китайска пластмаса ако момчето наистина се е набутал
Искренно му пожелавам късмет.

- murcielago7917
- кандидат ентусиаст
-

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- murcielago7917
- кандидат ентусиаст
-
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
Браво колега! Много рядко има развитие в такива теми, но явно си се заловил сериозно
Давай и за напред инфо как се развиват нещата.

Последна промяна Vanqu1sh на 23 Май 2014, 19:16, променена общо 1 път
- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
Vanqu1sh написа:Браво колега! Много рядко има развитие в такива теми, но явно си се заловил сериозноДавай и занапред инфо как се развиват нещата.
+1
евала , поне правиш няма значение с китайски немски френски испански и т.н по добре е отколкото да чета как се сменя чистачка или масло на 316ка
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Супер е станало. Да покажеш някоя дино графика или поне някой рън
Само имам един въпрос.
Каква е разликата между това, което си купил и това http://www.ebay.co.uk/itm/BRAND-NEW-BMW ... 5d3434cb8c
Защото цената на второто е 3 пъти по-ниска, а разликата в списъка е, че само няма турбо колектора и горивният регулатор, а те по-отделно в ибей пак са много далече от 1200 паунда

Само имам един въпрос.
Каква е разликата между това, което си купил и това http://www.ebay.co.uk/itm/BRAND-NEW-BMW ... 5d3434cb8c
Защото цената на второто е 3 пъти по-ниска, а разликата в списъка е, че само няма турбо колектора и горивният регулатор, а те по-отделно в ибей пак са много далече от 1200 паунда

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2