Проблем с ел гурука на е36 98 не иска да се сваля пълен ел ?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Проблем с ел гурука на е36 98 не иска да се сваля пълен ел ?

Мнение от stop_man » 12 Мар 2014, 23:52

Здравейте бих желал някой ако може да ми помогне или да ме насочи къде какво трябва да направя ще му бъда много благодарен!!! Карам Е 36 Кабриолет 98 година пълен Ел проблемът при мен е че не иска да тръгне да се сваля въобще нито се чува машинката от зад в багажника да дава дори някакъв признак на живот да си свърши работата за съжаление :( .. След като го освободя и натисна копчето ни назад ни напред.. Във багажника имам една машинка която е хваната на определено статично положение и от там тръгват две жила.. Махнах задната седалка няма нищо от зад разхвърлих я цялата една машинка намирам и едни жила нищо повече може ли да ми кажете въобще ако проблема е във машинката или някъде другаде ако някой се е сблъсквал със подобен изрод ще му бъда безкрайно благодарен ако ме насочи на някъде Благодаря ви !!!

ентусиаст
Аватар
Кара: coupe e36 m42 , цоупе е46 325ci
Мечтае да кара: ///M

Re: Проблем с ел гурука на е36 98 не иска да се сваля пълен

Мнение от mitrax » 14 Мар 2014, 10:40

започваш от тук :
viewtopic.php?f=8&t=245389
Изображение

Потребител
Аватар

Re: Проблем с ел гурука на е36 98 не иска да се сваля пълен

Мнение от stop_man » 16 Мар 2014, 23:40

Разхвърлил съм я цялата от зад блокира ми десен заден прозорец голям секс беше имам едно скъсано жило од дясно кадето е помещението на гюрука и се вдига капакът за прибиране машинката работи но явно имам изядени зъбци ще я свалям да видя дали подлежи на ремонт.. Благодаря ти :yes:

Назад към E36