Боядисване на броня
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Slavkov_e21
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е21
- Детайли за колата: '81 Е21 м10
Боядисване на броня
Колеги, сигурно се е изписало по тази тема, но не намерих това което точно ми трябва. Знам, че първо повърхността се минава с шкурка 800 или 1000 и след това се почиства много добре, за да не останат влакна и прахоляк. След това се използва шприц кит. Но след него как стават нещата??
Пластификатор ли се нанася, за да не се олющи боята
Искам само да отбележа, че не искам да боядисвам цялата броня, а само долната част, и то черен мат. Ето и снимка

Моля, ако някой го е правил това преди (сиг. съм че има доста хора, занимавали се с това), да сподели своето мнение, и да даде съвет

Моля, ако някой го е правил това преди (сиг. съм че има доста хора, занимавали се с това), да сподели своето мнение, и да даде съвет

- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325 dizel
Re: Боядисване на броня
Привет , мини сьс шкурка 1000 и след това директно с мат няколко рьце като изчакваш 5-10 м. да дрьпне и това е . Прьскал сьм си огледалата с мат и вече две г. не са мрьднали . Давай смело ще стане 

- rhase
- младши ентусиаст
-
Накрая може да я минеш и с 1-2 ръце мат лак, за да се запечата малко или много. Ако пръскаш със спрей по-добре нанеси 3-4 леки слоя, от колкото да се опитваш да покриеш с 1-2 ръце.
мнение - Бих си я боядисал в цвета на колата, като ще шкуря и пръскам...

мнение - Бих си я боядисал в цвета на колата, като ще шкуря и пръскам...

- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
rhase написа:мнение - Бих си я боядисал в цвета на колата, като ще шкуря и пръскам...
+1. И моята кола беше синьо с такъв сив шегрен и ми беше направо отвратително. Сега като всичко е в цвят изглежда в пъти по-добре. Въобще не знам с каква цел са го правили толкова гадно

- Slavkov_e21
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е21
- Детайли за колата: '81 Е21 м10
Колеги, много ви благодаря за мненията
Мислих и аз така, естествено много повече ми харесва, но не мога да намеря спреиове, които да се доближават максимално до цвета на колата. Ако имате идея от къде мога да намеря такъв, пишете
Още веднъж благодаря

Vanqu1sh написа:rhase написа:мнение - Бих си я боядисал в цвета на колата, като ще шкуря и пръскам...
+1. И моята кола беше синьо с такъв сив шегрен и ми беше направо отвратително. Сега като всичко е в цвят изглежда в пъти по-добре. Въобще не знам с каква цел са го правили толкова гадно
Мислих и аз така, естествено много повече ми харесва, но не мога да намеря спреиове, които да се доближават максимално до цвета на колата. Ако имате идея от къде мога да намеря такъв, пишете

Още веднъж благодаря

- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325 dizel
Slavkov_e21 написа:Колеги, много ви благодаря за мненията
Vanqu1sh написа:rhase написа:мнение - Бих си я боядисал в цвета на колата, като ще шкуря и пръскам...
Мислих и аз така, естествено много повече ми харесва, но не мога да намеря спреиове, които да се доближават максимално до цвета на колата. Ако имате идея от къде мога да намеря такъв, пишете![]()
Още веднъж благодаря
Колега всеки магазин който продава бои , може да ти забьрка боя вьв спрей по номера на боята на колата може да провериш

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Аз бих се обадил от мойта камбанария - и на предната и на задната броня пръснах тези детайли + там където при вас са лайстните, с черен матов спрей, като преди това ударих една водна шкурка и обезмаслих.
Бях потресен колко по-добре изглежда колата като цяло.
Бях потресен колко по-добре изглежда колата като цяло.

- rhase
- младши ентусиаст
-
Дай снимка де
И аз съм го мислил като временен вариянт, колкото да се освежи, но все си мисля че като се прави, ще се прави веднъж.
Sent from Xperia SP

И аз съм го мислил като временен вариянт, колкото да се освежи, но все си мисля че като се прави, ще се прави веднъж.
Sent from Xperia SP
8 мнения
• Страница 1 от 1