Много Интересен Въпрос
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- PIPERKOV
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530i SMG
Много Интересен Въпрос
Някой знае ли какво е нещото което се намира в една кухина зад акумолатора,на него пи6е MOTRONIC и влизат много кабели.
Другото не6то дето и то ми прили4а на компютър се намира под запалката преди скоросният лост, и това не ми е ясно какво е и за какво служи.
И третото не6то се намира зад жабката на него пи6е ABS и е доста голямо,най вероятно е блока на АБСа.
И най странното е 4е зад акумолатора за кадето питах в големия сноп кабели има един тънък в 4ерно и бяло,който е прекъснат и на двата му края има сложени накрайници.Аз ги съединих,но промяна не намирам.Някои да знае с каква цел този кабел е прекъснат с тези накрайници и какво е предназна4ено да се зака4а там?
Малко дълги4ко ми стана питането ама те не6тата според мен са свързани едно с друго
Мерси на вси4ки които 6те изкажат мнение
Другото не6то дето и то ми прили4а на компютър се намира под запалката преди скоросният лост, и това не ми е ясно какво е и за какво служи.
И третото не6то се намира зад жабката на него пи6е ABS и е доста голямо,най вероятно е блока на АБСа.
И най странното е 4е зад акумолатора за кадето питах в големия сноп кабели има един тънък в 4ерно и бяло,който е прекъснат и на двата му края има сложени накрайници.Аз ги съединих,но промяна не намирам.Някои да знае с каква цел този кабел е прекъснат с тези накрайници и какво е предназна4ено да се зака4а там?
Малко дълги4ко ми стана питането ама те не6тата според мен са свързани едно с друго
Мерси на вси4ки които 6те изкажат мнение
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Mitko19 написа:Мотроника ако не се лъжа е управлението на двигателя ама другите сигурно знаят повече подробности:)
точно ЕКУ-то е това!
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- valeto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11
Това зад акумулатора е компютъра на колата,другите неща са точно тези за които казваш и моля те недей да съединяваш кабели които са прекъснати без да имаш идея какви са защото може да направиш голяма беля!!!:)
- PIPERKOV
- ентусиаст
-
Е добре де никой ли не знае за какво е този кабел.
А и неразбрах това под запалката какво е.Ако и то е компютър....,с колко компютри са тези БМВта
А и неразбрах това под запалката какво е.Ако и то е компютър....,с колко компютри са тези БМВта
- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Това под запалката ти е комфорт модула
И наистина не пипай кабели, които не са ти ясни. Особено около компютъра...

Never mistake motion for action...
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- PIPERKOV
- ентусиаст
-
Комфорт модула не е ли за ел.стъклта,защото и в това нещо под запалкта влизат много кабели,ама наистина много
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Това до скоростния лост ти е блока за автоматичното вдигане на стъклата при заключване другите вече си наясно какво са
- PIPERKOV
- ентусиаст
-
Ясно,обаче при мен тая функция я няма колата си се заключва оба4е прозорците си остават смъкнати.
Колата е БМВ 316 '92г. и е с имобилайзер,ако има някакво значение.
Колата е БМВ 316 '92г. и е с имобилайзер,ако има някакво значение.
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
е то че го има не означва че работи (както и моето)
просто алармата ми няма такава опциа да пуска 20сек. импулс на този модул който от своя страна да ги вдигне ама по това се е писало доста и няма смисъл да пишем пак
просто алармата ми няма такава опциа да пуска 20сек. импулс на този модул който от своя страна да ги вдигне ама по това се е писало доста и няма смисъл да пишем пак
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Колеги ако искате да си направите прозорците да ви се вдигат не е задължително да си сменяте алармата. Вървете в АВИТЕЛ и потърсете Светлъо. На мен ми сложи едно реленцел което ми вдига стъклата ако са свалени. Не е иделаното решение основно заради това че като заключиш 15 сек не можеш да отключиш но мен това не ме бърка и много се кефя:)
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2