Бърз въпрос
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Бърз въпрос
Здравейте,
интересува ме дали на компакт 10/95 год. 1.8 ти 140 коня двигателя има защита срещу превъртане на веригата...
Мерси предварително
интересува ме дали на компакт 10/95 год. 1.8 ти 140 коня двигателя има защита срещу превъртане на веригата...
Мерси предварително
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Много ми е интересно какво би представлявала тази защита и кой автомобил я има? 

Never mistake motion for action...
- Гост
-
Има леоне има:)
Лада:намира се долу до коляновия вал(като застанеш срещу колата в ляво)представлява един щифт.
мерцедес:Има 2 или 3 (не си спомням точно) щифта които се намират под сервото за въздуха,а отзад е нафтовата помпа.
НО!!това не значи значи че не може да спескочи зъб веригата!При не добре функциониращ обтегач(на веригата)практиката показва че може:)
Лада:намира се долу до коляновия вал(като застанеш срещу колата в ляво)представлява един щифт.
мерцедес:Има 2 или 3 (не си спомням точно) щифта които се намират под сервото за въздуха,а отзад е нафтовата помпа.
НО!!това не значи значи че не може да спескочи зъб веригата!При не добре функциониращ обтегач(на веригата)практиката показва че може:)
ако скъсаш верига гаранция буталата стещат клапаните, то на БМВ и ремък да скъсаш пак така ( я ми виж автара М50 Б20)
знам че опелите капки с по 1,3 1,4 безнин имат защита ... клапаните не удрят в буталата и да првърти ремъка ..... Ако за такава защита питаш

Leon написа:Много ми е интересно какво би представлявала тази защита и кой автомобил я има?
знам че опелите капки с по 1,3 1,4 безнин имат защита ... клапаните не удрят в буталата и да првърти ремъка ..... Ако за такава защита питаш

- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
nowaka написа:Има леоне има:)
Лада:намира се долу до коляновия вал(като застанеш срещу колата в ляво)представлява един щифт
Много точно

http://picvalley.net/show.php?2006/07/2 ... 87c52a.jpg
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Знам, че на деу имаше някаква защита, но там май беше датчик, който изключва веднага подаването на гориво... Понеже не съм запознат с тази щифт-технология, може ли някой да обясни принципа на действие...?
Never mistake motion for action...
10 мнения
• Страница 1 от 1