Ремонтиране на Ванос
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Ремонтиране на Ванос
Така понеже ми предстои отваряне на двигател и смяна на верига искам да попитам какво се ремонтира на този ванос четох че се сменя някаква прожинка друго има ли може ли някой да ми я покаже на диаграма или снимка тази прожинка каде се намира
- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
- Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
- Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ
колега я сподели каде ти поставиха диагноза,че трябва да сминиш верига и имаше ли някакви признаци и къде ще ти правят този ремонт и колко излиза 

nqmam kirilica izvinqvam se a za verigata dranchi mnogo kato turkane na lamarina osobenno kato vrushta gazta i kato e studena predurpva i nqma rqz a za smqnata sha q prava v pln kazaha mi che neznaqt kolko shte izleze zavisi kvo shte se smenq kato q otvorqt shte vidqt a inache za vsichki chasti garnitura, verigi, optegachi, uspokoiteli, na angrenajnata i na vanosa kazaha che izliza okolo 600 lv max
Ванос
Има ремонтен комплект за ванос, струва към 120лв., обаче проблема бил, че малко хора могат да го направят, скоро бях пуснал такава тема с въпрос дали някой го е правил, май няма такъв тука. Пиши ако решиш да го ремонтираш и какво се прави и как.
- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
- Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
- Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ
аз утре съм при АЛИ да я чуе и евентоално да я прави утре вечер ще споделя какво точно е станало и кое точно се сменя 

- 4i4o_Man4o
- Потребител
-
между другото продавам ванос заедно със соленоида поръчан от ebay,
немеца твърди че е на 80 000км. цена 150лв. 0888416015
пп - пружинката се намира вътре в самия соленоид
немеца твърди че е на 80 000км. цена 150лв. 0888416015
пп - пружинката се намира вътре в самия соленоид
8 мнения
• Страница 1 от 1