проблем !!!

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

проблем !!!

Мнение от caiso_132 » 27 Яну 2014, 21:08

Значи имам bmw e36 320i vanus и имам проблем трудно пали и като е запалено на свободна като му дам рязко газ и се дави в ниските .Правих му диагностика излиза датчик колянов вал ,смених го обаче няма подобрение и на диагностиката пак ми излиза датчик колянов вал. Някои ако знае от какво е проблема да пише .Благодаря предварително

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e39
Мечтае да кара: лагерница
Детайли за колата: touring

Re: проблем !!!

Мнение от 4a4i » 29 Яну 2014, 10:59

Имах подобен проблем,разгледах добре отпред и имаше пукнатина на гофрето ,смучеше въздух,смених го и всичко е ок.Огледай добре и при теб как са маркучите....иначе знам ли,дебитомер...стъпков мотор...? :|
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Re: проблем !!!

Мнение от zvetiko » 29 Яну 2014, 16:16

caiso_132 написа:Значи имам bmw e36 320i vanus и имам проблем трудно пали и като е запалено на свободна като му дам рязко газ и се дави в ниските .Правих му диагностика излиза датчик колянов вал ,смених го обаче няма подобрение и на диагностиката пак ми излиза датчик колянов вал. Някои ако знае от какво е проблема да пише .Благодаря предварително

Колега, проверява се сигнала от датчика на буксата на ECU- то на двигателя и се търси проблем по електрическата верига.

Назад към E36