Табло с диоди как?!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- ZaRiBiTeLeN
- Потребител
-
- Кара: 318tds compact
Табло с диоди как?!
Здравейте колеги! Интересува ме, някой сменял ли е оригиналните крушки на таблото и в интериора с диодни? Какви диоди се използват, как се монтират, кои светят най-добре и прочие?
По-добре да закъснееш 10 минути на този свят, от колкото да стигнеш 40 години по-рано на "онзи"
- stiel_bg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M52B28TU
Re: Табло с диоди как?!
Здрасти колега, на центалния плафон си сложих диодна плочка от 36 диода и съм много доволен. Само с нея се осветява цялото купе, но все пак и отзад съм с диодни крушки. На таблото все още не съм ги сменял но мисля да си сложа червени диоди. На един приятел гоУфо му е с такива диоди на таблото и свети доста добре 

Ако паднеш духом - напий се та да паднеш и тялом!
http://vbox7.com/play:1946a9ae
viewtopic.php?f=46&t=248125
- ozBMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше Е36 Cupe
- Мечтае да кара: М5 Комби
малко е размазана снимката,ама.....
с диодни крушки като за габаритите 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Jang1r
- младши ентусиаст
-
- Кара: го на ножки
- Мечтае да кара: на 50ст бензина.
ozBMW написа:малко е размазана снимката,ама.....с диодни крушки като за габаритите
И махнати филтърчета

BMW e36 318TDS Touring
BMW e36 318iS Sedan with m52b25-SOLD
Opel Vectra B X16XEL
BMW e36 318iS Sedan with m52b25-SOLD
Opel Vectra B X16XEL
- ZaRiBiTeLeN
- Потребител
-
аз мисля да подменя всяка една крушка в интериора с диодно осветление... мисля да сложа от тези диодчета където се продават по единични бройки за някакви стотинки (естествено в плафоните ще бъде плочки) но бях чел, че към тези диоди се слагат и някакви кондензаторчета или нещо подобно, за да не изгаряли... някой ако може да ме светне за какво иде реч, понеже съм много бос относно жичкаджийските истории...
По-добре да закъснееш 10 минути на този свят, от колкото да стигнеш 40 години по-рано на "онзи"
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Има си крушки с диоди в същия цокъл като тези за осветлението. Защо трябва да се открива топлата вода тепърва. Плочки, кондензаторчета.. 

- ZaRiBiTeLeN
- Потребител
-
bum_bum написа:Има си крушки с диоди в същия цокъл като тези за осветлението. Защо трябва да се открива топлата вода тепърва. Плочки, кондензаторчета..
поправи ме ако греша, но мисля, че точно ти беше писал, че тези крушки с цокъла светели много слабо и точно за това се отказах от тях

- stiel_bg
- кандидат ентусиаст
-
Виждам, че си от русе, отиди на кооперативния пазар. Там има едно малко магазинче, една женица продава и тя има доста диодни лампи като цяло. Аз от там си взех плочката. 

- ///M Rider
- младши ентусиаст
-
- Кара: вече мечтата си !
- Мечтае да кара: Dodge Charger R/T 1969
- Детайли за колата: R/T HEMI + ///M3+ ///Alpina
Че ,какво не им харесвате на оригиналните ?!
Аз смених радиото заради цвета на таблото ,а пък вие се заглеждате ,по на хората гоуфовете ?! Ми да си бяхте взели гоуф ?! Нищо лично .... 

Ако съзреш на огледалото за задно виждане четири фара и два бъбрека одбий в дясно и се наслади на хулигана!
"Drat! And Double Drat!"

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
///M Rider написа:Че ,какво не им харесвате на оригиналните ?!Аз смених радиото заради цвета на таблото ,а пък вие се заглеждате ,по на хората гоуфовете ?! Ми да си бяхте взели гоуф ?! Нищо лично ....
абсолютно

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
///M Rider написа:Че ,какво не им харесвате на оригиналните ?!Аз смених радиото заради цвета на таблото ,а пък вие се заглеждате ,по на хората гоуфовете ?! Ми да си бяхте взели гоуф ?! Нищо лично ....
Не се ли сещаш, че слагането на светодиоди в таблото е далеч по-малко смешно от това да си купиш 318-ка и да се водиш, че караш М3.
Запри са малко, има доста да учиш още за БМВ-тата, че да се изявяваш, като критикьор.
Не се сърди, не целя да обидя, който и да е, но от известно време се опитвам да разбера, що ставаме такива киселяци, кат си монтираме първия М-елемент по колата.
- stiel_bg
- кандидат ентусиаст
-
Приятел виждам, че ги рабираш работите, но това че Давам пример с приятел който е направил товс което момчето иска да направи било то на голф или на лада на теб какъв ти е проблема, че да даваш "съвет" да сме си вземали гоУфове. Заради такива " остроумни" мнения в тоя форум много малко хора могат да помогнат.

- Секс_в_Е36_кОпе
-
-
а е къв ти е проблема, на мен така ми аресва, моито кОпе най убавото у махлата.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
ZaRiBiTeLeN написа:bum_bum написа:Има си крушки с диоди в същия цокъл като тези за осветлението. Защо трябва да се открива топлата вода тепърва. Плочки, кондензаторчета..
поправи ме ако греша, но мисля, че точно ти беше писал, че тези крушки с цокъла светели много слабо и точно за това се отказах от тях
Да, тия Т10 мисля бяха за таблото не стават. Слаби са диодчетата. Говоря за плафоните. Опита ми с Т10 беше от преди години. Те са тия малките. Големите не знам какъв се води цокъла но не съм ги и пробвал. Пробвал съм с Т10 и на борда ама не става. Слаби са много. Предполагам може вече да са изкарали нещо свястно. Горе-долу същия цокъл като на габаритите ми е предния бял габарит на скутерчето и свети много силно. Иначе купето ми е от 6 години някъде с диоди в купето и няма изгорели.
За таблото ще е готино ако не се сменя цвета, просто да свети по-ярко и ясно.
- stiel_bg
- кандидат ентусиаст
-
Именно за таблото предложих и червения цвят тъй като диод който да свети "amber" не съм виждал 

38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3