Проблем с скорости съединител......

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Проблем с скорости съединител......

Мнение от goiooo » 06 Яну 2014, 11:51

Здравейте колеги,

имам следния проблем Сутринта на 24.12 си тръгвам от нощтна смяма потеглям няма никакви проблеми но на един светофар ме хваща червено изключвам от скорост и чакам става жълто и вкарвам 1-ва но уви не става пробвам пак и пак не става пробвам 2-ра но не и не.Гася мотора бия авариики прибутвам я в страни отворих капака да видя какво става но нищо не видях влезнах вътре и почнах да търся да званя на някой да ме дърпа да нас.На загасен мотор влизаха скоростите и си викам "я тя се е оправила".Паля вкарвам ама не става, и решавам да вкарам 2-ра на изкл. мотор и така да се прибера.На 24.12 никой сервиз не работеше и нямаше как да разбера какво и е.На 25.12 споделям болежката си с роднини единият е майстор тенекеджия а другия е голям фен на БМВ и доста поназнайва.Та и двамата ми казват помпи на съединителя.На 30-ти отивам на майстор и ми казва че на 30-ти няма да могат да ми кажат и че на 31-ви ще ми се обадят да кажат какво и е.Звънят казват че е долна помпа и ще могат още същият ден да я оправят. Звънят готова е но ми казва яе малко по-трудно влизат скоростите и аз си викам колко пък по трудно да влизат и пращам един приятел да я вземе защото бях на работа.Карами я той качвам се пробвам да вкарам скорост много зор и едвам едвам влизат след 10-15 мин. изобщо не можах да вкарам (пак същият проблем като на 24-ти) званя му и вдигам скандал а той ми казва то и горната трябва да се смени съответно.На 2-ри я смених взех си колата от сервиза и я запалих натискам съединителя много много твърд забелязах че и отделя много ниско . И за капак на всичко когато тръгна да превключвам скоростите трябва да паднат обороти защото от 2-ра на 3-та се усеща хъркане.Моля дайте някакви съвети или предложения какво да правя.
Става въпрос за e36 m40b18
Предварително Благодаря

Потребител
Аватар

Re: Проблем с скорости съединител......

Мнение от goiooo » 10 Яну 2014, 17:30

Здравейте отново

Сега се усеща и по трудно влизане на скоростите.

Моля помагайте и пак предварително благодаря.

Назад към E36