Проблем с ГИ Фобос

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Проблем с ГИ Фобос

Мнение от seimo » 03 Яну 2014, 20:00

Здравейте от няколко седмици започна да ми пада акумулатора след като колата не е карана 2-3 дни. Замерих за утечки и се оказа че има около 60милиампера консумация в покой от които 30 идват от газовия инжекцион. Той е вързан с директен плюс към акумулатора и има два бушона непосредствено до него. Въпроса е дали ще има някакъв проблем ако му прекъсна веригата с реле и да се пуска само при контакт. Да не се разбъркат нещо настройките на тоя Фобос.

ентусиаст
Аватар

Re: Проблем с ГИ Фобос

Мнение от pinko_23 » 04 Яну 2014, 23:46

Колега аз няколко пъти съм свалял акумулатора и всичко е ОК. Даже преди това звъннах в сервиза в Горна баня и казаха че е енергийно независима. Поздрави
Няма начин да няма начин

Потребител
Аватар
Кара: Astra F X16XEL

Re: Проблем с ГИ Фобос

Мнение от USER » 09 Яну 2014, 15:39

seimo написа:Здравейте от няколко седмици започна да ми пада акумулатора след като колата не е карана 2-3 дни. Замерих за утечки и се оказа че има около 60милиампера консумация в покой от които 30 идват от газовия инжекцион. Той е вързан с директен плюс към акумулатора и има два бушона непосредствено до него. Въпроса е дали ще има някакъв проблем ако му прекъсна веригата с реле и да се пуска само при контакт. Да не се разбъркат нещо настройките на тоя Фобос.

Няма никакъв проблем да го направиш това но не ти е там проблема.

Назад към E36