Проблем с отключването

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Проблем с отключването

Мнение от alexanderkirow » 05 Дек 2013, 19:05

Имам странен проблем с отключването на колата, отключва се когато иска т.е мъча се да отключа и не иска чува се машинката като работи, но не отключва сеедно не и стига силата да избута палчето на кората, така става и при опит за заключване. Алармата не е оригинална, това почна да го прави наскоро като стана студено. Колата е Е36 компакт
П.с. Не мога да я отключа/заключа с ключ защото са разбити патроните (опит за кражба)...... :evil:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36 М43

Re: Проблем с отключването

Мнение от no.breaks » 05 Дек 2013, 19:38

при мен проблема беше същия като не се отваряха десните врати и резервоара, като беше топло времето ту работеше ту не, по-често лятото работеше. Свали корите и виж може нещо да се е откачило, но най-вероятно вече машинките не работят. Старите ми бяха точно така малко анемични. Смених ги със втора употреба и няма сега никакви проблеми. Така, че пробвай първо да свалиш корите и да видиш дали са закачени добре както и буксите и така даже както са свалени им закачи буксата и виж как се движат, но според мен са за смяна вече ако не е нещо откачено, има и една хубава тема за ремонт, но аз не успях да се справя :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alexanderkirow » 05 Дек 2013, 19:43

Мерси колега, ако мога да си отворя колата :D, че преди малко се пробвах и кофти работа, ако не чак на пролет :D :D , а ако не иска да се отклчи има ли вариант друг за отключване :S
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36 М43

Мнение от no.breaks » 05 Дек 2013, 22:50

За отключването не знам или ключар, или през багажника ако може нещо да се измисли, само че ако ключалките са тотал, не съм много сигурен през уплатненията евентуално с нещо като тел да се закачи механизма и да я отключиш, но ще е трудно.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 3 литра.. компот

Мнение от edimen » 05 Дек 2013, 23:43

Преди на хондата, имах същия проблем с машинките, афтърмаркет боклуци ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alexanderkirow » 06 Дек 2013, 14:43

Проблема е от студа, защото днес си отключва/заключва без проблем. Могат ли да се смажат по някакъв начин?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 325 dizel

Мнение от krasi2bmw » 15 Дек 2013, 0:01

alexanderkirow написа:Проблема е от студа, защото днес си отключва/заключва без проблем. Могат ли да се смажат по някакъв начин?

Пробвай с ВД , вьрщи работа ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alexanderkirow » 26 Яну 2014, 0:14

Да налегна студа и спряха и машинките да се чуват като работят.... :banghead:. Сутринта си работеха без проблеми, но сега не само мигачите мигат като се мъча да я отключа/заключа и до там..... Какво да правя?
Изображение

Назад към E36