Проблем с Таблото на Е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с Таблото на Е36
Здравйт колеги,имам проблем със таблото на Е36-та ми.свалих таблото за да си сменя крушките(за по ярка светлина на таблото)След като откачих 3-те букси отздад и смених крушките,го сложих пак по същтия начин и ништо не работеше освен:2-та червени индикатора за генератора и пампата на маслото(чайника и акумолатора)и индикатора за дълги светлини.Нищто друго не работи:нито километража,нито датчика за гориво,нито датчика за температурата и оборотомера.Погледнах пак буксите,всичко съм сложил както трябва,но нищто не се получава.Ако някой може да ми помогне ще съм много благодарен,или поне някаква идея какво може да се е объркало.Благодаря предварително 

- no.breaks
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 М43
Re: Проблем с Таблото на Е36
Да не би нещо при разглобяването и след това при сглобяването на самото табло да се е развалило въпреки, че няма как нещо толкова лесно да се обърка. Другия вариант буксите доколкото си спомням са различни и няма как да се объркат. Не вярвам при откачането им да си ги дърпал силно и нещо да сега да се скъсало. Почни от най-лесното бушоните а може да пробваш и с теста на таблото да видиш какво ще светне дали ще проработят индикаторите за скоростта, маслото, оборотите... успех!
- Conqueror
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Suzuki Gsx R1 (к9) в народното събрание
Мерси много колеги,но пробвах доста нещта и нестава,само това с теста несъм го пробвал да видя дали ще стане нещто.Доста ми е странно туй като е нещто елементарно и не би трябвало да се обърка,и друг път съм го правел без проблем,но незнам в краен случай ще почвам по инсталацията да ровя.А дали е възможно проблема да идва от бушон,незнам дали може толкова нещта да са вързани на един бушон?
- valeri_86_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318is Coupe
- Мечтае да кара: BMW e21
Conqueror написа:Дай му малко време да се освести ще се оправи от самосебе си

- totopz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ford Fiesta 1.25i
- Мечтае да кара: A6 2.5 TDI
А какъв беше проблемът?
Беше се скъсал един от кабелите,явно предишния собственик е правил нешто по инсталацията отздад и кабелите бяха снаждани.Сега сичко работи без километража,направо ми писна вече

9 мнения
• Страница 1 от 1