проблем с високите обороти
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
проблем с високите обороти
Здравейте имам много странен проблем с моето бмв 320 ванос стария ми двигател гореше много масло намерих си нов на изгодна цена и го смених и всичко беше ок но след около 2 седмици една вечер както си карам колата заби муцуната и не качва повече от 3000-3500 оборота .. закарах я на диагностика и ми казаха че прескочил зъб на веригата но няма нищо такова.. закарах я при друг каза че е датчик на коляно вал смених го и същата работа.. понеже със стария я карах на газ и се сетих че когато свършваше газта правеше същото забиваше муцуната и реших че е недостик на гориво смених бензиновия филтар но резултата е същия моля ви помогнете незнам вече какво да правя .. благодаря предварително

- Conqueror
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Suzuki Gsx R1 (к9) в народното събрание
Re: проблем с високите обороти
наистина така прави като няма бензин не дига обороти и се чува пукане от гърнето премери налягането на помпата може и дюзи да има за чистене
Последна промяна Conqueror на 06 Дек 2013, 14:38, променена общо 1 път

- Cosworth
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 и Е36 и Е90,Е93
- Мечтае да кара: Турбо кола със задно
- Детайли за колата: Е30 318iS RennAuto
Най напред провери бензиновата помпа или иначе по просто казано вземи на "авера" да я пробваш 

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Cosworth написа:Най напред провери бензиновата помпа или иначе по просто казано вземи на "авера" да я пробваш
По принцип по-добре е да се провери горивоподаването- като налягане и като дебит. Може да вземе помпа от авера, но ако причината е в клапан-регулатора или в горивопроводите, може да влезе в заблуда.

еми бензиновата помпа мисля че работи днеска я махнах всичко изглежда нормално цедката е чиста ... незнам вече наистина ще се побъркам !
Тя може да си работи ама да не прави необходимото налягане. Провери с друга 

- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
...то един френд, заради помпа смени двигател! направи както ти казват колегите по-горе.

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
- 00700
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i, sedan, 11.97
psihopata написа:еми бензиновата помпа мисля че работи днеска я махнах всичко изглежда нормално цедката е чиста ... незнам вече наистина ще се побъркам !
Виж тук: viewtopic.php?t=126046
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
psihopata написа:еми бензиновата помпа мисля че работи днеска я махнах всичко изглежда нормално цедката е чиста ... незнам вече наистина ще се побъркам !
Колега, бензинова помпа се проверява не с мислене, а с манометър. Освен това, вече ти писах, че освен нея има и други елементи, които формират правилното налягане на горивото, но с гледане, мислене и оплакване няма да можеш да ги провериш.
9 мнения
• Страница 1 от 1