Не се включват хубаво скоростите
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Не се включват хубаво скоростите
Когато работи колата скоростите се включват много трудно а кога е в спряно положение се включват нормално а и на таблото свети някакаво внимание.Ако може някои да ми помогне от какво може да бъде това ще съм му много благодарен.
- Se7ven
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5, Е60, Е30
- Мечтае да кара: с талон
- Детайли за колата: БМВ
Вниманието свети когато е малко спирачната течност. А за включването по-трудно може да са много неща. Виж първо налеи спирачна течност може и да е от нея ако не е била достатъчна за помпата на съединителя. Може и да е от износен съединител, от омекнали демферни пружини на притескателния диск, може да пробваш и маслото на скоростите да смениш.
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Ми най-вероятно е някоя от помпите, щом ти е намаляла спирачната течност.
Огледай ги тези помпи(горна, долна)........
Огледай ги тези помпи(горна, долна)........
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
sladur_sf написа:Съединителят е на един месец аз се съмнявам да не е помпата долната която е на скоростите.
Точно това е проблема

Never mistake motion for action...
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
баща ми си смени само феродото(въпреки че го убеждавах да смени всичко ) и скоростите му се включват идеално ,така че стига митове и легенди ...
спокойно
долна помпа е карай така нишо друго няма да й стане помпиш по 2 3 пъти съединителя и ша се включват докато накрая протече под колата и педала ти потъне и не се върне и тогава на боксир в сервиза за нова аз така напраих да са еба у идиота сринах я тотално
добре че поне не бех некаде извън града 90 лв мисля че струваше тва за карането така беше базик вари в сервиз виж дали е от нея ако е сменяй да не те остави на пътя за 30 мин става цялата процедура

Alexi написа:баща ми си смени само феродото(въпреки че го убеждавах да смени всичко ) и скоростите му се включват идеално ,така че стига митове и легенди ...
ами като има да дава още 100 лв за повторно сваляне на кутията като притескателния диск стане равен или па се разбие лагера не го бърка да смени само феродото
аз смених моя съединител с оригинален + едната помпа и прави същия проблем, особено когато е студена.Проблемът според хората в сервиза е в притискателния диск. Първо си мислеха че не са я обезвъздушили добре, но след повторна процедура проблемът остана. След 2 седмици ще ми сменят съединителя с нов по гаранция, ще се обадя за резултата.
11 мнения
• Страница 1 от 1