Сензори темепература
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- zafirovp
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW и VAG
Сензори темепература
Здравейте,
трябваше да махна колекторите и разкачих всички сензори. Сега имам проблем със свързването на сензорите за температура на двигателя.
Има два сензора, един син (отпред) и един черен(отзад). Знам, че единия е за таблото, а другия за ECU-то. Можете ли да ми кажете какви цветове кабели се свързват към сензорите или как да разбера коя букса за къде е?
Колата е 318TI 95 M42B18.
Благодаря
трябваше да махна колекторите и разкачих всички сензори. Сега имам проблем със свързването на сензорите за температура на двигателя.
Има два сензора, един син (отпред) и един черен(отзад). Знам, че единия е за таблото, а другия за ECU-то. Можете ли да ми кажете какви цветове кабели се свързват към сензорите или как да разбера коя букса за къде е?
Колата е 318TI 95 M42B18.
Благодаря
- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
Re: Сензори темепература
Черния е за таблото, синия за ецу-то. Как да разбереш коя букса откъде е нямам идея. Освен да извадиш пинаута на ецу-то от аутодата и да търсиш с мултицета. Другия път ползвай някви етикетчета или снимай 

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Ориентирай се по дължината на кабелите.
- zafirovp
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW и VAG
Надписах кабелите, но тотално се разкъсаха етикетите докато зглобявах. И аз се ориентирах по дължината и май ги налучках.
Офф: Сменяйте стартер на канал от долу, не правете грешката да махате всичко отгоре като мен.
Благодаря
Офф: Сменяйте стартер на канал от долу, не правете грешката да махате всичко отгоре като мен.
Благодаря
4 мнения
• Страница 1 от 1