проблем с високи обороти
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
проблем с високи обороти
мотора е м43б18 след основен ремонт (духнала гарнитура) и на бензин и на метан държи около 1000 оборота. и на метан харчи като совалка.метанджията като я закачи на компа показа че инжекторното време е около 7-8 и на газ и на бензин при загрял мотор и ме прати да търся някъде да ми го оправят мерели го с осцилоскоп(диагностика на запалването) ако съм го чул правилно
та идеята е някой знае ли къде да отида и колко струва тая манипулация,или дайте идея от какво са тея високи обороти.от гофрето,стъпковото и клапана за картерните газове не е проверено е. мерси на всички предварително 

- GecataBMW-E46
- младши ентусиаст
-
Re: проблем с високи обороти
Правилно ли е зацепен мотора?Дебитомер,датчик разпределителен вал сичко ли е в ред?
Абе,човек кво прайш ти бензин,метан,газ не ми се мисли ако изтряска нещо совалката бавна ще ти се стори направо на марс ще те качи

Абе,човек кво прайш ти бензин,метан,газ не ми се мисли ако изтряска нещо совалката бавна ще ти се стори направо на марс ще те качи

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Ако инжекторното време е около 7-8мс. няма да можеш да го оправиш с измерване. Аз бих възстановил оригиналните електрически вериги и ще видя дали ще се нормализира.
Другите варианти ти ги е дал колегата GecataBMW-E46
GecataBMW-E46 написа:Правилно ли е зацепен мотора?Дебитомер,датчик разпределителен вал сичко ли е в ред?
Абе,човек кво прайш ти бензин,метан,газ не ми се мисли ако изтряска нещо совалката бавна ще ти се стори направо на марс ще те качи![]()
как може да се провери тези неща които ги описваш и под газ имах предвид метан

zvetiko написа:Ако инжекторното време е около 7-8мс. няма да можеш да го оправиш с измерване. Аз бих възстановил оригиналните електрически вериги и ще видя дали ще се нормализира.
добре с реглаж ли с какво може да се промени

- GecataBMW-E46
- младши ентусиаст
-
nazo1976 написа:GecataBMW-E46 написа:Правилно ли е зацепен мотора?Дебитомер,датчик разпределителен вал сичко ли е в ред?
Абе,човек кво прайш ти бензин,метан,газ не ми се мисли ако изтряска нещо совалката бавна ще ти се стори направо на марс ще те качи![]()
Дебитомера на живи данни,датчика на вала на диагностика.Обаче залагам на избягала центровка иди при някой дето да ти я центрова както трябва.
GecataBMW-E46 написа:nazo1976 написа:GecataBMW-E46 написа:Правилно ли е зацепен мотора?Дебитомер,датчик разпределителен вал сичко ли е в ред?
Дебитомера на живи данни,датчика на вала на диагностика.Обаче залагам на избягала центровка иди при някой дето да ти я центрова както трябва.
дайте някъде в София да хода да я центроват.
- GecataBMW-E46
- младши ентусиаст
-
nazo1976 написа:GecataBMW-E46 написа:nazo1976 написа:GecataBMW-E46 написа:Правилно ли е зацепен мотора?Дебитомер,датчик разпределителен вал сичко ли е в ред?
дайте някъде в София да хода да я центроват.
За София не знам нека някой друг да каже,провери и да не са разместили буксите на датчика на вала с тая на термостата.
8 мнения
• Страница 1 от 1