Монтаж на баласти под фаровете/бронята

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW и VAG

Монтаж на баласти под фаровете/бронята

Мнение от zafirovp » 08 Ное 2013, 23:02

Здравейте,
Някой може ли да качи снимки или да обясни къде точно се монтират баластите под фаровете. Става въпрос за тънки баласти. Гледам, че повечето хора там си ги слагат, но немога да открия точно къде се закачат. Гледах и снимки, но освен над халогените не намерих. Говорих със момчето от сервиза и ми каза да ги сложа във коша, за да им е топло. Там обаче ми бъркат във очите, пък и не ми се пробиват дупки.
Ако има и друго, по-добро място ще съм благодарен ако го споделите. :bchug:

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Re: Монтаж на баласти под фаровете/бронята

Мнение от b00st » 08 Ное 2013, 23:05

Не буквално под фара, ами на гредата на бронята се слагат, ако не искаш да се виждат.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 325 dizel

Мнение от krasi2bmw » 08 Ное 2013, 23:23

Допираш го прав до капачката на дьлгите и го хващаш с планка за гредата , вижда се само горната част колкото капака на кутия цигари и не дразни нито стои грозно , моите са там ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от No0k » 09 Ное 2013, 8:03

b00st написа:Не буквално под фара, ами на гредата на бронята се слагат, ако не искаш да се виждат.

+1

младши ентусиаст
Аватар
Кара: вече мечтата си !
Мечтае да кара: Dodge Charger R/T 1969
Детайли за колата: R/T HEMI + ///M3+ ///Alpina

Мнение от ///M Rider » 09 Ное 2013, 18:44

Има такива баласти, който се монтират на капачката на фара ,хем е прибрано ,хем си не личи че има баласт освен ,ако не кажеш ,че това е самият баласт. Не знам със каква марка ксенон си де или пък баластите са за ССFL-ки Ангелски Очи ,все пак не е споменато за какви точно баласти става на въпрос. На Луксима има такива ,който се монтират на капачката на фара . Аз съм така утре ще ти снимам да видиш. Но пък ти си със по-големите ,за това както казаха по-горе колегите на гредата на бронята или някъде под фара но не да пробиваш самия фар. Също така става да ги залепиш с 2-но лепещо на фара и няма как да паднат ,но пък може да ти затрудни де-монтажа ,ако ти се наложи.
Поздрави ...... и успех .
Ако съзреш на огледалото за задно виждане четири фара и два бъбрека одбий в дясно и се наслади на хулигана!
Изображение Изображение "Drat! And Double Drat!"

Назад към E36