Style 5 от Е34 15 инчова на Е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Style 5 от Е34 15 инчова на Е36
Колеги здравейте.
Чудя се за зимата да метна някакви 15ки лети. Но наклоних само на Стайл 5 от Е34. Джантите са обикновено ЕТ20. Всички други показатели, доколкото видях - съвпадат: междуболтово, централен 72.5 и т.н. Като разновидност срещам - ББС, Стилауто, Мим и БМВ та и други надписи за марка и все единакви изглеждат
Въпроса е дали ще имам проблеми със зимни гуми 205/55. Колата от скоро ми е смъкната пред-зад по 3 см!
Чудя се за зимата да метна някакви 15ки лети. Но наклоних само на Стайл 5 от Е34. Джантите са обикновено ЕТ20. Всички други показатели, доколкото видях - съвпадат: междуболтово, централен 72.5 и т.н. Като разновидност срещам - ББС, Стилауто, Мим и БМВ та и други надписи за марка и все единакви изглеждат

Въпроса е дали ще имам проблеми със зимни гуми 205/55. Колата от скоро ми е смъкната пред-зад по 3 см!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
- Ba4oIlia
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30&E36
Re: Style 5 от Е34 15 инчова на Е36
Отзад може да опират в калниците като се наклони в завой .
При мен 7j et20 195/65/15 гума ми опираха. Седан отзад е със сток окачване.
При мен в момента 16ката на 50 е точно черта с калника. А смъкнах на 25 отзад. Така написано на 55 ще опра и аз 

- rhase
- младши ентусиаст
-
И аз сериозно се замислям за стил5 за зимата. Колегите, които са с такива - колко ви опира, може ли с ролване на веждата да се мине?
Аз обмислям и железарки от e34, те са 6.5ж и ет20, което също е вариянт за мен.
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
rhase написа:И аз сериозно се замислям за стил5 за зимата. Колегите, които са с такива - колко ви опира, може ли с ролване на веждата да се мине?
Карам и с двата модела,но стил 5 ги продадох...няма никакви проблеми както с 205 60 така и с 195 65/говоря за чисто нови гуми/,стига веждите да са подгънати.Колата ми е доста ниска,но вече я подигнах отпред с по-високи пружини ,а отзад с подложки,че ми писна само да задирам по спящите полицай.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
Не ми се ще да подгъвам нищо. То за 17 не бих го направил за момента, та за едни зимни.
Доста добре седят на компакта. Лошото е, че трябва да ги купя, да монтирам гумите и после ако запре - ще си
тиквата.
Ако има някой колега в София да ги пробваме отзад с такава височина, страшно ще съм му задължен.
Доста добре седят на компакта. Лошото е, че трябва да ги купя, да монтирам гумите и после ако запре - ще си

Ако има някой колега в София да ги пробваме отзад с такава височина, страшно ще съм му задължен.
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
kagebista написа:Не ми се ще да подгъвам нищо. То за 17 не бих го направил за момента, та за едни зимни.
Доста добре седят на компакта. Лошото е, че трябва да ги купя, да монтирам гумите и после ако запре - ще ситиквата.
В момента съм с железните и зимните гуми,но пак ти казвам,че вече съм я подигнал с подложка 25мм.,но джантата е ет20 от е34 ако си ми близо до Костинброд-заповядай

Сложи някаква снимка на колата отзаде,но ако качиш хора,тогава ще се простиш с гумите,дори и в момента да си като мен,почти един пръст над гуметата.
В момента съм със стайл 42 16ки от Е46 и не подпира след смяна на окачването. А отзад съм без седалки и колата е пълна със... ами само мен ме няма отзад с 2 думи.
Близо си ми, защото съм в западната част на София. Само времето, но ще се радвам да пробваме ако преди това не скоча директно.
Апропо, ако някой продава хубави стил 5 без забележки, заварки и други аномалии - да ми пише ЛС.
Близо си ми, защото съм в западната част на София. Само времето, но ще се радвам да пробваме ако преди това не скоча директно.
Апропо, ако някой продава хубави стил 5 без забележки, заварки и други аномалии - да ми пише ЛС.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
7j ще опре на 100%, пробвано е многократно, и на згъната вежда ще опре отзад в дясно, специално тоя модел джанта.
железарки на 6.5J не опират никъде.
Това ми е писнало да го пиша...., сигурно е за 101 път поне

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
kagebista написа:В момента съм със стайл 42 16ки от Е46 и не подпира след смяна на окачването. А отзад съм без седалки и колата е пълна със... ами само мен ме няма отзад с 2 думи.
Е да ама те са с ет42 или ет46-47,нещо такова бяха,те няма как да ти опират,ако ще и веждата да е до джантата стигнала

vladi_a_i написа:kagebista написа:В момента съм със стайл 42 16ки от Е46 и не подпира след смяна на окачването. А отзад съм без седалки и колата е пълна със... ами само мен ме няма отзад с 2 думи.
Е да ама те са с ет42 или ет46-47,нещо такова бяха,те няма как да ти опират,ако ще и веждата да е до джантата стигнала
именно

А ЕТ 30 и 35 как идват на задния калник? Примерно 17ки или 16ки вече по-големи?
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
vld написа:7j ще опре на 100%, пробвано е многократно, и на згъната вежда ще опре отзад в дясно, специално тоя модел джанта.
Адаш,на снимката горе беше така,нямах никакви ядове,Но забелязах,че гумата като е подвита веждата от горната страна не опираше,ами закачаше там дето почти никой не подгъваше-м/у
лайстната и прага...та игра чука и надолу,кажи речи изцяло веждата трябва да се свие.Това триене се получаваше от изкачване на неравности като едната гума влезе много навътре,а другата се изпъчи надолу.При мен изкачвам една естакада всеки ден и така я паркирах,че го видях без да искам

kagebista написа:vladi_a_i написа:kagebista написа:В момента съм със стайл 42 16ки от Е46 и не подпира след смяна на окачването. А отзад съм без седалки и колата е пълна със... ами само мен ме няма отзад с 2 думи.
именно![]()
А ЕТ 30 и 35 как идват на задния калник? Примерно 17ки или 16ки вече по-големи?
Et30 на 8j отзад пак със сток опират с гуми 215/45, а с 205/40 или 45 не съм мн сиг - минава без проблем щото явно малко се стречва гумата.
- sims
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 318is на Гняс

само гледайте да е по топло времето ако подвивате веждата,защото се пука боята и ако има кит вече става кофти

П.П.а защо избираш точно този размер гуми,с 195 60 15 мисля че ще се получи на компакт,успех

37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3