помогнете за парното Е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
помогнете за парното Е36
тая моита с проблемите я купих скоро,ОТ ПАРНОТО КАТО ГО ПУСНА В КУПЕТО ИЗЛИЗАТ )ВСЯКАКВИ ШУМОРЛЯЦИ и боклуци.Пишете лесно ли се почивства и как става......ako искате да помогнете на ваш колега
- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
Отпред между чистачките като отвориш капака има едно като кутия и в нея има ( или поне би трябвало да има, щото при мен липсва) един филтър, който спира боклуците.Провери дали имаш и ако нямаш си купи. Не зная дали се продават. Искам да питам дали може да се направи от друго неко. Нещо от сорта на филтъра на прахосмукачките?
Последна промяна ivopicha на 01 Юли 2006, 3:39, променена общо 1 път
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
И при мен филтъра липсва, ходих до магазина да търся и ми казаха че то фабрично си било така, не ми се вярва много ама може и така да е
- Yojimbo
- кандидат ентусиаст
-
- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
Все пак звучи малко смешно момците от BMW да са забравили да вкарат филтър или нещо подобно в чертежите 

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
И при мен няма и цялото купе се пълни с боклуци
Като ми остане малко време ще го мисля как да го побългарявям 

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
филтър
Филтъра за купето се намира зад жабката, и ако го имате, няма начин да влизат такива боклуци, аз не съм чувал за такъв м-у чистачките, а ако има пуснете нещо като чертеж от сервизната книжка да го видим.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
намирате мястото с липсващия филтър и гепите един по стар чоропогащник на жената и го опъвате там и сичко си е ок само да не ядете бои от жената 

Re: филтър
perko написа:Филтъра за купето се намира зад жабката, и ако го имате, няма начин да влизат такива боклуци, аз не съм чувал за такъв м-у чистачките, а ако има пуснете нещо като чертеж от сервизната книжка да го видим.
Не съм сигурен затова не ми взимайте мнението много насериозно, но чисто теоритично мисля, че трябва да има и друг филтър, който именно да улавя по-големите частици. Този в купето (кабинния) не ми изглежда като такъв пък и като го вадих никакви по-едри боклуци не съм видял. Затова може би наистина има някъде друг филтър който да не дава на листата воъбще да влизат в купето, от там този зад жабката вече пречиства въздуха само от прах и разни дребни частици... пак казвам това е само мнение, но има логика в него според мен.
- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
ами то под чистачките откъдето смуче въздуха капачето е от пластмаса с дупчици на кутиики(при вас може да липсва) то улавя листата и др. по-големи боклуци, а на компактите някъде там е и кабиния филтър
- sani
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318 ti Compact
Hristo написа:ами то под чистачките откъдето смуче въздуха капачето е от пластмаса с дупчици на кутиики(при вас може да липсва) то улавя листата и др. по-големи боклуци, а на компактите някъде там е и кабиния филтър
Именно на Компакта под рамената на чистачките е кабинния филтър, на останалите "събратя" е вътре под жабката към централната конзола!
- stoni
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31
значи махате джапката има зад тръбата на отоплението вляво има една пласмасова тапа с нещо като тръба размер около 30 високо и 6-8 см. широко завъртате го и там е филтъра на климатика внимавайте много че като го извадите трябва да го смените зашото се чупи, хеи това нещо ебава майката на климатика сменя се на около 30000-40000km
13 мнения
• Страница 1 от 1