доволни ли сте

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

доволни ли сте

Мнение от mimss » 15 Окт 2013, 19:57

Здравейте,честно да си призная нищо не разбирам от коли,е за жена разбирам но на мен не ми е достатъчно, :D все още се уча така да се каже.И така прочетох доста теми за 318is мисля такава кола да си взема,това ще ми е първата.Както се казва в мигът в който я видях и се влюбих в нея :mhihi: ,знам че всеки втори я има но мен не ми пука.Какво мислите за изборът ми,вие доволни ли сте от своето бебче :D какво да гледам когато я избирам. С една дума заслужава ли си,мога да си позволя нещо повече(майка ми може да ми вземе чисто нова кола не по-малко от 2010г. но bmw-та не иска защото са мощни,а баща ми като повечето фенове на хонда не ще и да чуе за бмв.И се стига до там че да не очаквам помощ от тях :bang: ) тази количка ми е влязла в сърцето,и сега не знам как да си я изкарвам от там.Отворена съм и за нови предложения по принцип си падам по старите каручки като 520 е34 също много ме радва,но са старички. :driving: Благодаря ви предварително. :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кУлУлО

Re: доволни ли сте

Мнение от ///Mechov » 18 Окт 2013, 10:51

С риск да ме нахранят колегите , аз бих избрал www.cars.bg/c214005 или www.cars.bg/c455569 или www.cars.bg/c33094 или www.cars.bg/c392363

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring 525d
Мечтае да кара: с четири ауспуха...
Детайли за колата: Лайфстайл комби просто.

Мнение от didodi » 18 Окт 2013, 12:36

Добре дошла в правилния форум , купувай смело щом ти е на сърце . Щом нямаш финансови притеснения си купи читава от последните бройки 98-99а от по-скъпите по обявите и ще се радваш на кола която няма да има нищо общо с останалите е-36ци ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 18 Окт 2013, 12:39

Колежке, има много теми свързани с въпроса ти.

Че всеки втори я има не си права. Истинското е36 е много рядка кола. Аз лично като карам цял ден из София не виждам повече от едно-две на ден. Всичко останало е нещо, което се води е36 ама е нещо друго, но не и това.
Пожелавам ти да си вземеш нещо истинско. ;)
Изображение

Назад към E36